Cooler Master julkaisi lenkkarin ja hain muotoiset PC-kotelot sekä haptisen tuolin Kommentit pois päältä artikkelissa Cooler Master julkaisi lenkkarin ja hain muotoiset PC-kotelot sekä haptisen tuolin

Cooler Master Sneaker X

Laitevalmistaja juhlistaa 30-vuotista taivaltaan ja on lanseerannut nipun uusia tuotteita kuten lenkkarin ja hain muotoiset PC-kotelot, sekä haptisen pelituolin.

Sneaker X

Sneaker X -kotelo perustuu modaaja JMDF tekemään samantyyppiseen koteloon, jolla hän osallistui Case Mod World Series kilpailuun vuonna 2020.

Jättimäisen kengän muotoiseen koteloon mahtuu valmistajan mukaan viimeisimmät näytönohjaimet sekä prosessorit AIO-vesijäähdytyksineen.

Kotelon hinta ja tarkka julkaisuajankohta on toistaiseksi vielä pimennossa, mutta ennakkotilauksien pitäisi alkaa syksyllä.

Shark X

Shark X on puolestaan perustuu CMODX-koteloon nimeltään Leviathan, jonka taustalla on modaaja Inony. Rajoitetun määrän kotelo tulee sisältämään parhaimpia komponentteja. Saatavuus tulee olemaan rajattu ja sen julkaisu ajoittuu loppuvuoteen 2022. Laitteen hinta on toistaiseksi pimennossa.

Mini X

Samalla lanseerasi myös hillitymmän SFF-kokoluokan Mini X -kotelon. Tässä Mini ITX -kokoisessa kotelossa on värikkäät vaihdettavat sivupaneelit ja sitä saa useammassa eri sävyssä.

Kotelon tarkat mitat ovat vielä pimennossa, mutta ennakkotilaukset pitäisi alkaa tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Motion 1

Samalla on julkaissut ensimmäisen maailmassa haptisella ominaisuuksilla varustetun Motion 1 -pelituolin. Tuolin tarkat tiedot ovat vielä pimennossa, mutta se tulee reagoimaan tilanteisiin peleissä samalla tavalla kuten esimerkiksi Sonyn 5 -konsolin DualSense -ohjain.

Tuolin hintatiedot ja saatavuus on vielä toistaiseksi pimennossa, mutta voit tutustua siihen tarkemmin täältä.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi