Crash Bandicoot: Warped julkaistiin tasan 25 vuotta sitten Kommentit pois päältä artikkelissa Crash Bandicoot: Warped julkaistiin tasan 25 vuotta sitten

Tänään, 3. marraskuuta 2023, tulee Euroopassa kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Naughty Dog julkaisi kulttimainetta nauttivan 3: Warped -pelin. Peli sai ensi-iltansa Pohjois-Amerikan puolella muutamaa päivää ennen meitä ”muuta maailmaa.

Pelisarja on yksi PlayStationin tunnetuimmista ja suosituimmista peleistä. Warped on kolmas peli sarjassa, joka julkaistiin vuonna 1998. Pelin juoni keskittyy aikamatkailuun, jossa Crash ja hänen pikkusiskonsa joutuvat aikasilmukkaan ja taistelevat Dr. Neo Cortexia ja tämän pomoa Uka Ukaa vastaan. Pelissä on kahdeksan erilaista paikkaa, kuten muinais-Egypti ja tulevaisuus, ja pelaaja voi pelata myös Crashin siskoa Coco:ta. Pelissä on myös aikakoe-tila, jossa pelaaja voi kilpailla ystäviään vastaan.

Crash Bandicoot on yksi kaikkien aikojen suosituimmista pelisarjoista, ja se on edelleen suosittu ympäri maailmaa. Pelisarja on saanut paljon kiitosta sen innovatiivisesta pelattavuudesta, huumorista ja värikkäästä grafiikasta. Pelisarja on myös saanut useita jatko-osia ja uusintaversioita, kuten Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, joka julkaistiin vuonna 2017- sekä kauan odotettu pelisarjan jatko-osa, Crash Bandicoot 4: It's About Time, joka julkaistiin vuonna 2020.

25 vuoden jälkeen Crash Bandicoot 3: Warped on edelleen yksi suosituimmista peleistä, ja se on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen pelimaailmaan. Onnittelut Crash Bandicoot 3: Warpedin 25-vuotispäivän johdosta!

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.

PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla? Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla?

julkaisusta tulee tänään, 15.11.2023, kuluneeksi tasan kymmenen vuotta. Se oli vuonna 2019 maailman toiseksi myydyin pelikonsoli 2:n jälkeen.

Konsoli julkistettiin PlayStation 3:n seuraajaksi lehdistön tiedotustilaisuudessa 20. helmikuuta 2013, ja se tuli myyntiin 15. marraskuuta 2013 Pohjois-Amerikassa sekä 29. marraskuuta 2013 Euroopassa ja Australiassa.

Pohjois-Amerikassa PlayStation 4 myi miljoona kappaletta 24 tunnissa. Vuoden 2020 kesäkuuhun mennessä sitä oli myyty yli 112 miljoonaa kappaletta. Konsolilla on ollut Euroopassa yli 70 prosentin markkinaosuus vuonna 2015.

PlayStation 4 julkaisusta tulee tänään kuluneeksi tasan kymmenen vuotta.

Onko kyseinen konsoli sinulla vielä käytössä?