Cthulhu-aiheinen The Sinking City myöhäistyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Cthulhu-aiheinen The Sinking City myöhäistyy kesäkuulle

Pelinkehittäjä on ilmoittanut että ukrainalaisen yhtiön tuleva -aiheinen avoimenmaailman roolipeli The Sinking City myöhäistyy kesäkuulle. Alunperin pelin piti ilmestyä maaliskuun 21. päivä. Uusi julkaisuajankohta on asetettu kesäkuun 27. päivälle.

The Sinking Cityn -henkisessä merkillisessä ja mieltä taivuttavassa vetisessä maailmassa ei voi väistyä kalanaamoilta tai lonkeroilta. Tässä toiminta-tutkijapelissä omaksutaan etsivä Charles W. Reedin rooli 20-luvun yhdysvalloissa, jota hallitsee yliluonnollinen tulva.

The Sinking City ilmestyy kesäkuun 27. päivä ja One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi

Nuori Sherlock Holmes ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nuori Sherlock Holmes ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso julkaisutraileri

Sherlock Holmes: Chapter One

on julkaissut Sherlock Holmes: Chapter One -seikkailupelin konsoleille sekä PC:lle. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Pelissä nähdään suositun etsivän nuorempi versio, joka seikkailee syntyseudullaan Välimeren saarella suurta salaliittoa selvittäen. Holmesin apurina nähdään John Watsonin sijaan hahmo nimeltä Jon.

on tunnettu aiemmista Sherlock Holmes -peleistään sekä Ctulhusta ammentavasta The Sinking City -pelistä, joka on myös Errorissa arvosteltu.

Sherlock Holmes: Chapter One on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

The Sinking City -pelin kehittäjät ohjeistavat kuluttajia ostamaan pelinsä muualta kuin Steamista Kommentit pois päältä artikkelissa The Sinking City -pelin kehittäjät ohjeistavat kuluttajia ostamaan pelinsä muualta kuin Steamista

Lovecraftimaisen seikkailupelin The Sinking Cityn kehittäjä Frogwares pyytää faneja välttämään uutta Steamiin ilmestynyttä versiota pelistä.

Frogwaresin ja heidän julkaisijan Naconin välillä yltynyt kiista kiihtyi entisestään viime vuoden elokuussa kun kehittäjät vetivät pelinsä pois Steamistä.

Studio syyttää julkaisijaa – Naconia yrityksestä varastaa pelin tekijänoikeudet itselleen. He ovat myös Frogwaresin mukaan jättäneet maksamatta rojalteja ainakin miljoonan edestä.

Viime vuoden syksyllä Pariisin tuomioistuin puuttui Frogwaresin kahinointiin julkaisijan kanssa julistaen The Sinking Cityn poisvetämisen laittomaksi toiminnaksi.

Nyt vaikuttaisi siltä, että Nacon on julkaissut The Sinking Cityn uudelleen Steamissa. Nimikettä pommitetaan negatiivisilla arvioilla osittain sympatian osoituksena Frogwaresille, mutta osittain myös julkaisun kunnosta johtuen. Kyseessä vaikuttaisi olevan nimikkeen vanhempi versio.

The Sinking City on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä Nintendo Switchille. Nimike on saatavilla myös PC:lle Frogwaresin omien sivujen kautta.

Asiasta kertoi Eurogamer.


Kommentoi