Cyberpunk 2077 on nyt ennakkotilattavissa – uudella trailerilla mukana myös Keanu Reeves Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 on nyt ennakkotilattavissa – uudella trailerilla mukana myös Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

Kovasti odotettu 2077 tulevaisuusräiskintä on saanut vihdoin tarkan julkaisuajankohdan – peli ilmestyy huhtikuun 16. päivä 2020. pelien toteuttaja CDProjekt Redin kunnianhimoisen pelin uudella trailerilla nähdään myös Keanu Reeves.

2077 on nyt ennakkotilattavissa 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

Immortals of Aveum on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Larian Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi