Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa

Cyberpunk 2077

Ontuvasti ilmestynyt 2077 on palaamassa Storen valikoimiin vielä tässä kuussa. Peli ehti olemaan poissa saatavilta puolisen vuotta.

Asia varmistui kehittäjä Redin sijoittajilleen antamista viestistä. Laajempaan levikkiin virallista viestiä ei ole vielä toistaiseksi kuulunut.

Peli on ilmestynyt jo PS Storen listoille, mutta sitä ei pysty vielä ostamaan. Pelin pitäisi tulla saataville kesäkuun 21. päivä.

Kommentoi

Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille

Sony PSVR

täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja juhlistaa tapahtumaa jakamalla PS Plus -tilaajille kolme PSVR -peliä ilmaiseksi.

Vielä ei ole varmaa mitkä pelit ovat kyseessä, mutta pelit tulevat saataville marraskuussa. Nämä pelit ovat lisänä normaalisti jaettaville ja PlayStation 4 -peleille, joita jaetaan kuukausittain kolme ilmaiseksi.

Samalla on julkaissut listan pelatuimmista PSVR -peleistä, joihin kuuluvat Rec Room, Beat Saber, Worlds, The VR sekä Resident Evil 7: Biohazard.

Kommentoi

Nordisk Film Interactive ja pelijulkaisija Microids yhteistyöhön Kommentit pois päältä artikkelissa Nordisk Film Interactive ja pelijulkaisija Microids yhteistyöhön

aloittaa Microidsin jakelukumppanina Pohjoismaissa ja auttaa pelijulkaisijan fyysisten julkaisujen myynnissä kaikilla alustoilla. Microidsin katalogiin kuuluu muun muassa suosittu My Universe -sarja, Oddworld -sarja sekä Asterix ja Obelix -videopelit.

Nordisk Film on jatkossa Microidsin julkaisujen ainoa jakelija Pohjoismaissa. Tämä tarkoittaa sitä, että ikoniset pelisarjat, kuten sekä suosittu lastenpelisarja My Universe, jaellaan jatkossa Nordisk Filmin kautta. Microidsin uutta tuotantoa nähtiin hiljattain 2021 -tapahtumassa, jossa yhtiö julkaisi uuden trailerin tulevasta pelistään, joka perustuu legendaarisen ohjaajan Alfred Hitchcockin Vertigo -teokseen.

voitti parhaan PC-pelin palkinnon pelillään Syberia: The World Before

“Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä Microidsin kanssa ja siitä, että pääsemme vahvistamaan heidän asemaansa Pohjoismaissa. Heillä on julkaisijana laaja materiaali sekä useat eri alustat kattava teoskirjo. Kun tähän yhdistetään meidän asiantuntemuksemme, uskomme liiketoiminnan tästä vain kasvavan.”

Toteaa Nordisk Filmin Pohjoismaiden myyntijohtaja Stefan Janse

on toiminut PlayStationin virallisena jakelijana yli 20 vuotta ja toteuttaa tätä roolia myös Suomessa. Uuden yhteistyön avulla yhtiö haluaa vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa tarjoten samalla Microidsille parhaan mahdollisen kumppanin.

“Olemme etsineet Pohjoismaihin vahvaa kumppania, jolla olisi tietoa sekä taitoa auttaa meitä monipuolisten tuotteidemme kanssa. Nordisk Film on taannut PlayStationille vahvan markkinaposition pohjoismaisilla markkinoilla jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Emme voisi löytää parempaa kumppania sekä ydinkohderyhmämme että uusien käyttäjien tavoittamiseen.”

Microidsin Executive VP of Sales & Business Development Julien Renzaho kiittelee

Kommentoi