Cyberpunk 2077 -peliin saatiin toimiva metro – modaajien toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -peliin saatiin toimiva metro – modaajien toimesta

Cyberpunk 2077

REDin ontuvasti julkaistu on parantunut :llä erityisesti modaajien toimesta. Nyt pelistä uupunut metrojärjestelmä on saatu toimimaan uuden modin myötä.

Modi kattaa 19 asemaa ympäri Night Cityn kaupunkia ja sen käyttö on integroitu täysin pelin omaan käyttöliittymään.

Metroja voi käyttää alkuperäisten pikamatkustuspaikkojen kohdalta. Metrossa olleessaan pelaaja voi vaihtaa näkymää ensimmäisen persoonan ja ulkopuolisen kameran välillä. Voit myös kuunnella matkaa tehdessäsi radiota ja vaihtaa paikkaa metrossa.

System -modi on ladattavissa 2077 -peliin Nexusmods -sivustolta.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten ja Sniper Elite 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront
  • Sniper Elite 4: Deluxe Edition
  • Sniper Elite 4 – Season Pass -kausipassi
  • Brigador Deluxe Edition
  • Call to Arms – Basic Edition
  • Sniper Elite V2 Remastered

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi