Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin

Kovasti odotettu ja huhtikuun 16. päivä 2020 ilmestyvä tulevaisuusräiskintä on saamassa esiosan roolipelin muodossa. Pelisarja, joka sai alkunsa roolipelistä Cyberpunk 2013 on nyt saamassa uuden version, joka kantaa nimeä Cyberpunk Red. Pelin Jumpstart Kit ilmestyy elokuun 1. päivä ja virallinen versio myöhemmin tänä vuonna.

Cyberpunk Red tulee olemaan yksinkertaistetumpi ja tähän hetkeen päivitetty katsaus Cyberpunk -maailmaan. Pelin julkaisee , joka on julkaissut myös alkuperäisen Cyberpunk 2013 -pelin. Cyberpunk Red Jumpstart Kit tulee sisältämään päivitetyn lore-kirjan, lajitelman noppia, kuusi muokattavaa hahmoa, neljä fyysistä karttaa sekä uuden tapahtumasarjan. Pelistä julkaistaan myös digitaalinen versio :n kautta.

Cyberpunk 2077 ilmestyy huhtikuun 16. päivä Redin toimesta ja -konsoleille, sekä :lle.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.