Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin

Kovasti odotettu ja huhtikuun 16. päivä 2020 ilmestyvä Cyberpunk 2077 tulevaisuusräiskintä on saamassa esiosan roolipelin muodossa. Pelisarja, joka sai alkunsa roolipelistä Cyberpunk 2013 on nyt saamassa uuden version, joka kantaa nimeä Cyberpunk Red. Pelin Jumpstart Kit ilmestyy elokuun 1. päivä ja virallinen versio myöhemmin tänä vuonna.

Cyberpunk Red tulee olemaan yksinkertaistetumpi ja tähän hetkeen päivitetty katsaus Cyberpunk -maailmaan. Pelin julkaisee R. Talsorian Games, joka on julkaissut myös alkuperäisen Cyberpunk 2013 -pelin. Cyberpunk Red Jumpstart Kit tulee sisältämään päivitetyn lore-kirjan, lajitelman noppia, kuusi muokattavaa hahmoa, neljä fyysistä karttaa sekä uuden tapahtumasarjan. Pelistä julkaistaan myös digitaalinen versio :n kautta.

Cyberpunk 2077 ilmestyy huhtikuun 16. päivä Redin toimesta 4 ja One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi