Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa esiosan roolipelin muodossa – Cyberpunk Red ilmestyy piakkoin

Kovasti odotettu ja huhtikuun 16. päivä 2020 ilmestyvä Cyberpunk 2077 tulevaisuusräiskintä on saamassa esiosan roolipelin muodossa. Pelisarja, joka sai alkunsa roolipelistä Cyberpunk 2013 on nyt saamassa uuden version, joka kantaa nimeä Cyberpunk Red. Pelin Jumpstart Kit ilmestyy elokuun 1. päivä ja virallinen versio myöhemmin tänä vuonna.

Cyberpunk Red tulee olemaan yksinkertaistetumpi ja tähän hetkeen päivitetty katsaus Cyberpunk -maailmaan. Pelin julkaisee R. Talsorian Games, joka on julkaissut myös alkuperäisen Cyberpunk 2013 -pelin. Cyberpunk Red Jumpstart Kit tulee sisältämään päivitetyn lore-kirjan, lajitelman noppia, kuusi muokattavaa hahmoa, neljä fyysistä karttaa sekä uuden tapahtumasarjan. Pelistä julkaistaan myös digitaalinen versio DriveThruRPG:n kautta.

Cyberpunk 2077 ilmestyy huhtikuun 16. päivä Redin toimesta 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

CD Projekt Red on tuomassa yhteistyössä Epic Gamesin kanssa The päähahmon Geralt of Rivian osaksi Fortnite peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi