Cyberpunk 2077 saa sittenkin moninpeli – mutta ei heti ilmestyessään Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa sittenkin moninpeli – mutta ei heti ilmestyessään

Ensi vuonna ilmestyvä scifiroolipeli Cyberpunk 2077 on saamassa moninpeliominaisuuden. Asian varmisti pelin kehittäjä puolalainen CD Projeckt Red. Firma rekryää samalla henkilöitä kehittämään kyseistä ominaisuutta peliin.

Huhtikuussa ilmestyvä peli ilmestyy siis pelkkänä yksinpeliversiona, mutta moninpeliominaisuus on tulossa peliin myöhemmin. Nähtäväksi kuitenkin jää miten peliä pääsee pelaamaan moninpelinä.

Cyberpunk 2077 ilmestyy huhtikuun 16. päivä 2020 ja One -konsoleille, :lle Steamin kautta sekä Stadialle.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi