Cyberpunk 2077 sai uusia trailereita – pelin ajoneuvot pääosassa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 sai uusia trailereita – pelin ajoneuvot pääosassa

Cyberpunk 2077

Kovasti odotettu on saanut nipun uusia trailereita osana Night City Wire -julkaisua. Niissä pureudutaan pelin ajoneuvoihin sekä muotiin.

Ensimmäisellä videolla nähdään mitä erilaisia kulkuneuvoja pelistä löytyy. Videolla nähdään eri ajoneuvoluokat johon kuuluu autoja, moottoripyöriä ja muita kulkuneuvoja. Luokkia ovat mm. Economy, Executive, Heavy Duty, Sport ja Hypercars.

Seuraava traileri puolestaan pureutuu pelin muotiin ja erilaisiin tyyleihin mitä pelistä löytyy. Saatavilla ovat mm. Kitsch, Entropism, Neomilitarism, Neokitsch.

Revving Up The Night City -video puolestaan paljastaa miten kehitystiimi nauhoitti äänet pelin kulkuneuvoille.

Yllä olevalla videolla puolestaan Keanu Reeves ja Gard Hollinger kertovat perustamastaan Arch Motorcyle moottoripyöräyrityksestään ja yhteistyöstä CD Projekt Redin kanssa.

Koko Night City Wire neljännen osan lopussa nähdään pelin cosplay-kisan osallistujien parhaimmistoa.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä , , Xbox Series ja -konsoleille, :lle ja -kauppapaikkojen kautta sekä -pelipalveluun.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi