Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa

Tänään ilmestyvä on cyberpunk-henkinen reaaliaikastrategia, joka keskittyy oman kultin pystyttämiseen ja kaupungin puhdistamiseen ei-uskovaisista. Pelissä omaksutaan profeetta Elionin rooli, jonka tarkoituksena on käännyttää kansalaisia omaan kulttiinsa.

Perinteisestä strategiakliksuttelusta Re-Legion erottuu sillä, että siinä ei värvätä joukkoja kasarmeista vaan ne käännytetään tavallisista kansalaisista. Käännytetyt keräävät sitten pelivaluuttaa jonka avulla voidaan ostaa päivityksiä. Hahmot myös rukoilevat ja parantavat uskoa, mahdollistaen erikoisominaisuuksia. Alaiset myös hakkeroivat rakennuksia ja mainoksia, hallitsevat alueita ja käännyttävät tai hyökkäävät kansalaisten kimppuun.

Pelin visuaalit turvautuvat perinteiseen cyberpunk-peleistä tuttuun synkän ja neonväriloiston yhdistelmään. Parhaimmilaan suuriksi kehkeytyvät taistelut ja lukuisten lasersäteiden sekamelska näyttää varsin viihdyttävältä.

Re-Legion

Pelin on kehittänyt puolalainen ja julkaisijana toimii 1C Entertainment. Re-Legion ilmestyy tänään tammikuun 31. päivä PC:lle ja -palveluiden kautta.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.