Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa

Tänään ilmestyvä Re- on -henkinen reaaliaikastrategia, joka keskittyy oman kultin pystyttämiseen ja kaupungin puhdistamiseen ei-uskovaisista. Pelissä omaksutaan profeetta Elionin rooli, jonka tarkoituksena on käännyttää kansalaisia omaan kulttiinsa.

Perinteisestä strategiakliksuttelusta Re- erottuu sillä, että siinä ei värvätä joukkoja kasarmeista vaan ne käännytetään tavallisista kansalaisista. Käännytetyt keräävät sitten pelivaluuttaa jonka avulla voidaan ostaa päivityksiä. Hahmot myös rukoilevat ja parantavat uskoa, mahdollistaen erikoisominaisuuksia. Alaiset myös hakkeroivat rakennuksia ja mainoksia, hallitsevat alueita ja käännyttävät tai hyökkäävät kansalaisten kimppuun.

Pelin visuaalit turvautuvat perinteiseen -peleistä tuttuun synkän ja neonväriloiston yhdistelmään. Parhaimmilaan suuriksi kehkeytyvät taistelut ja lukuisten lasersäteiden sekamelska näyttää varsin viihdyttävältä.

Re-

Pelin on kehittänyt puolalainen ja julkaisijana toimii 1C Entertainment. Re- ilmestyy tänään tammikuun 31. päivä PC:lle ja GOG -palveluiden kautta.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. X-Plane 12 julkaistaan joulukuussa 2022 PC:lle, Macille ja Linuxille.

X-Plane 12 on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

X-Plane 12 on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa PC:lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jazz Jackrabbit 2

Klassinen vuoden 1998 tasohyppelypeli Jazz Jackrabbit 2 on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle GOG -kauppapaikasta. Peli on ladattavissa ainoastaan hieman yli vuorokauden, joten toimi nopeasti.

Peli muistetaan erityisesti värikkäistä tasoistaan ja erittäin nopeasta pelirytmistä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa jaetulla ruudulla. Mukana on myös moninpeli, jossa on mm. Capture the Flag, Race ja Battle -pelitilat.

Voit ladata Jazz Jackrabbit 2 Collection -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi