Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk ja aivopesu kohtaavat Re-Legion -reaaliaikastrategiassa

Tänään ilmestyvä on cyberpunk-henkinen reaaliaikastrategia, joka keskittyy oman kultin pystyttämiseen ja kaupungin puhdistamiseen ei-uskovaisista. Pelissä omaksutaan profeetta Elionin rooli, jonka tarkoituksena on käännyttää kansalaisia omaan kulttiinsa.

Perinteisestä strategiakliksuttelusta Re-Legion erottuu sillä, että siinä ei värvätä joukkoja kasarmeista vaan ne käännytetään tavallisista kansalaisista. Käännytetyt keräävät sitten pelivaluuttaa jonka avulla voidaan ostaa päivityksiä. Hahmot myös rukoilevat ja parantavat uskoa, mahdollistaen erikoisominaisuuksia. Alaiset myös hakkeroivat rakennuksia ja mainoksia, hallitsevat alueita ja käännyttävät tai hyökkäävät kansalaisten kimppuun.

Pelin visuaalit turvautuvat perinteiseen cyberpunk-peleistä tuttuun synkän ja neonväriloiston yhdistelmään. Parhaimmilaan suuriksi kehkeytyvät taistelut ja lukuisten lasersäteiden sekamelska näyttää varsin viihdyttävältä.

Re-Legion

Pelin on kehittänyt puolalainen ja julkaisijana toimii 1C Entertainment. Re-Legion ilmestyy tänään tammikuun 31. päivä PC:lle ja -palveluiden kautta.

Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle

Knightfall: A Daring Journey

Hauska ja erikoinen keskiaikaseikkailu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamistä :lle. Peli muuttui ilmaispelattavaksi kesäkuun 18. päivä.

Knightfall: A Daring Journey on hevosdrifting-tyylinen Battle Royale -peli, jossa pelaajat kilpailevat pareina 28 pelaajan joukossa. Tavoitteena on selviytyä pitkältä matkalta linnaan ja napata siellä kasvava ruusu ennen muita. Matka on pitkä ja kestää useamman pelivuorokauden ja pelaajien tulee välttää jäätymistä yöpymällä eri kylissä matkan varrella. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vähemmän kyliä on jäljellä ja pelaajaparit joutuvat taistelemaan toisiaan vastaan turvapaikoista.

Peli on saanut pelaajilta positiivisen vastaanoton, sillä peräti 88% kaikista arvosteluista on myönteisiä. Kehittäjät toivovat, että ilmaispelattavaksi siirtyminen tuo peliin uutta eloa ja auttaa löytämään peliin lisää verkkovastustajia.

Mikäli pidät erikoisista ja humoristisista pelikokemuksista, kannattaa Knightfall: A Daring Journey ehdottomasti lunastaa ilmaiseksi omalle -tilille. Voit ladata pelin täältä.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
  • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
  • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
  • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
  • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.