Cyberpunk-peli Observerin edesmenneen päähenkilö Rutger Hauerin haastattelu julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-peli Observerin edesmenneen päähenkilö Rutger Hauerin haastattelu julkaistu

Observer System Redux

Bloober Team on julkaissut cyberpunk-kauhupeli -pelin päähenkilö Rutger Hauerin haastattelun. Alankomaalainen näyttelijä menehtyi vuonna 2019 75-vuotiaana.

Video on kuvattu alkuperäisen pelin kehitysvaiheessa. Observer peli ilmestyi vuonna 2017 ja -konsoleille sekä :lle. Nintendo Switch käännöksen peli sai viime vuonna. Peli saanee uudistetun -version marraskuussa seuraavan sukupolven konsoleille ja :lle.

Uudessa versiossa on täysin parannellut grafiikat, pelattavuus ja tarina. Pelattavaa on enemmän ja itse tarina on saanut lisää sisältöä. Valaistusta ja tekstuureja on paranneltu ja peli näyttää entistä realistisemmalta niiden ansiosta. Myös hahmomallinnukset on tehty täysin puhtaalta pohjalta.

Observer: System Redux ilmestyy -konsoleille ja PC:lle marraskuun 10. päivä sekä -konsolille marraskuun 12. päivä.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi