Daisy Ridley on innoissaan palatessaan takaisin Star Warsin maailmaan elokuvasarjan tulevassa osassa Kommentit pois päältä artikkelissa Daisy Ridley on innoissaan palatessaan takaisin Star Warsin maailmaan elokuvasarjan tulevassa osassa

-tähti Daisy Ridleyn mukaan hänen seuraava tulkintansa kaukaisessa galaksissa ei ollut sitä mitä hän odotti.

Colliderin haastattelussa Ridley kertoi, että hänen roolinsa paluu oli yllätys, mutta hän on ”todella innoissaan” palata Reyna tunnettuun rooliinsa. Hän uskoo, että uusi tarina on mahtava. Epävirallisen nimettömän elokuvan ohjaa Saving Facesta tunnettu Sharmeen Obaid-Chinoy. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat 15 vuotta Star Wars: Episodi 9 – The Rise of Skywalker -elokuvan jälkeiseen aikaankun Rey pyrkii jälleenrakentamaan jediritaria.

”Olen todella innoissani. Tarina on todella hieno. Odotan, että pääsen lukemaan käsikirjoituksen, koska, selvästikin, minulla ei ole muita päivityksiä. Se ei ollut sitä, mitä odotin, mutta olen todella innoissani. En ole lukenut mitään, mutta tiedän tarinan. Se on todella kertomisen arvoinen, tutkimisen arvoinen, ja uskon, että ihmiset tulevat olemaan innoissaan.”

Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa

ilmoitti virallisesti laajentavansa : Episodi 1 – Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa sarjakuvan puolella juhlistaessaan elokuvan 25-vuotispäivää.

Käsikirjoittaja paljasti nettisivuillaan sarjakuvan ilmestyvän toukokuussa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla toukokuun 19. päivä, jolloin Pimeä uhka sai ensi-iltansa tai virallisena Star Wars-päivänä eli toukokuun neljäntenä päivänä.

Pimeä Uhka sai ensi-iltansa 19. 5. 1999 ja se palaa elokuvateattereihin 3. 5. 2024, jolloin juhlistetaan elokuvan ilmestymisen vuosipäivää. Vaikka Pimeä Uhka ja ylipäätään koko esiosatrilogia on ollut Star Wars-fanien keskuudessa jatkuvan kohun aiheena, niin Obi-Wan Kenobia esittävä on sanonut, että ne ovat saaneet nykyään osakseen positiivisempaakin suhtautumista.

Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi

: Pimeä Uhka palaa elokuvateattereihin rajoitetuksi ajaksi juhlistaakseen 25-vuotisjuhlaansa, alkaen 3. toukokuuta 2024.

StarWars.com julkaisi jännittävän uutisen upean uuden taiteen kera, jossa esiintyvät ikoniset hahmot kuten Darth Maul, Obi-Wan Kenobi ja nuori Anakin Skywalker. Alun perin vuonna 1999 julkaistu Pimeä Uhka pitää erityisen paikan prequel-trilogian ensimmäisenä elokuvana ja Skywalker-saagan ensimmäisenä osana, joka alkoi jo vuosikymmeniä sitten elokuvasta Uusi toivo.

Vaikka mielipiteet prequeleista vaihtelevat fanien keskuudessa, näyttelijä (Obi-Wan Kenobi) jakoi positiivisen mielipiteen vuonna 2022, huomauttaen ”positiivisen aallon” ympäröivän elokuvia.

”Nämä elokuvat olivat tärkeitä niille lapsille, joille teimme niitä”, hän sanoi. ”On mukavaa viimeinkin saada tuo positiivinen aalto niistä.”

Suomen elokuvateatterikierroksesta ei tällä hetkellä ole vielä virallista sanaa, mutta odotellaan sen suhteen tietoja vielä rauhassa.