Dark Souls: Remastered ilmestyy Nintendo Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls: Remastered ilmestyy Nintendo Switchille lokakuussa

From Softwaren kehittämä toimintaroolipeli Souls ilmestyy Nintendo Switchille lokakuun 19. päivä Bandai Namcon kautta. Pelin alkuperäinen versio ilmestyi vuonna 2011 3:lle ja Xbox 360:lle, ja kuluvan vuoden aikana siitä on ilmestynyt uusintajulkaisu ” Souls: Remastered” PlayStation 4:en, Windows PC:n sekä Xbox Onen käyttäjille.

Muiden pelikonsoleiden tavoin ” Souls: Remasteredin” piti ilmestyä huhtikuussa Nintendo Switchille, mutta se viivästyi syystä, jota julkaisija ei paljastanut tarkemmin. Bandai Namco tulee tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden testata tulevaa peliä ennakkoon verkossa, mutta ilmoittaa siitä lisää myöhemmin.

Souls: Remasteredin” lisäksi Nintendo Switch julkaisee Solaire of Astora -amiibon, joka avaa ”Praise the Sun”-liikkeen.

 

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi