Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan

Näyttäisi siltä että -kokoelma on saapumassa vihdoin Eurooppaan ja sen julkaisuajankohdaksi on varmistunut maaliskuun 1. päivä. Kokoelma saapuu PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

paljasti kokoelman alunperin Gamescom -tapahtumassa elokuussa 2018 ja tuolloin Yhdysvaltojen ja Aasian julkaisuajankohdaksi varmistui lokakuun 19. päivä 2018.

Yhdysvaltojen versio sisältää viime vuonna ilmestyneen ehostetun -pelin, sekä 3: The Fire Fades Editionin. Kokoelma sisältää myös kaikki mahdolliset lisäosat: Dark Souls 1 – Artorias of the Abyss, Dark Souls 2 – Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, sekä Crown of the Ivory King ja Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel sekä The Ringed City

Suurella todennäköisyydellä myös Euroopan versio tulee sisältämään kaiken tämän.

Man of Medan -kauhupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Man of Medan -kauhupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Man of Medan

jakaa parhaillaan ilmaiseksi The Dark Pictures: -kauhupeliä :lle. Jaossa on ainoastaan 100 000 kpl Steam -koodeja.

on kauhupelien sarja, joka panostaa elokuvamaiseen kauhuun ja sisältää myös moninpelin. Man of Medan on vuonna 2019 ilmestynyt pelisarjan ensimmäinen osa, jossa viisi kaverusta lähtevät sukelluslomalle, joka muuttuukin pian kauhunäytelmäksi.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täyttämällä lomakkeen Bandai Namcon sivustolla (vaatii rekisteröitymisen). Koodit jaetaan valituille osallistujille lokakuun 2. päivä. Ilmaiskampanja on avoinna 29. syyskuuta asti.

Tekken 8 ilmestyy tammikuussa 2024 – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 8 ilmestyy tammikuussa 2024 – katso uusi traileri

Tekken 8

on paljastanut julkaisuajankohdan tulevalle -pelille. Peli ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 :lle ja uuden sukupolven konsoleille.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Mukana on 32 ikonista pelihahmoa kuten Kuma, Leo, Shaheen, Steve, Dragunov, sekä Yoshimitsu. Hahmoja voi myös muokata haluamaansa tyyliin vaihtamalla vaatetusten väriä ja asusteiden sijaintia.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.