Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan

Näyttäisi siltä että Souls Trilogy -kokoelma on saapumassa vihdoin Eurooppaan ja sen julkaisuajankohdaksi on varmistunut maaliskuun 1. päivä. Kokoelma saapuu 4 ja Xbox One -konsoleille.

Bandai Namco paljasti kokoelman alunperin Gamescom -tapahtumassa elokuussa 2018 ja tuolloin Yhdysvaltojen ja Aasian julkaisuajankohdaksi varmistui lokakuun 19. päivä 2018.

Yhdysvaltojen versio sisältää viime vuonna ilmestyneen ehostetun Souls Remastered -pelin, sekä 3: The Fire Fades Editionin. Kokoelma sisältää myös kaikki mahdolliset lisäosat: Dark Souls 1 – Artorias of the Abyss, Dark Souls 2 – Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, sekä Crown of the Ivory ja 3 – Ashes of Ariandel sekä The Ringed City

Suurella todennäköisyydellä myös Euroopan versio tulee sisältämään kaiken tämän.

Kommentoi

LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyy syyskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyy syyskuussa – katso uusi traileri

Bandai Namco on julkaisemassa LEGO Brawls -taistelupeliä syyskuun 2. päivä. Peli saapuu PlayStation, Xbox sekä Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Alunperin vuonna 2019 mobiililaitteille ilmestyneessä pelissä pelaajat muokkaavat itselleen oman hahmon ja taistelevat sillä tutuissa maisemissa. Taisteluvälineenä voi käyttää kaikkea aina patongista piirakkapyssyyn sekä mankasta rakettinyrkkeihin.

Pelissä on laajat moninpelitilat ja pelata voi joko paikallisesti tai verkossa kahdeksan pelaajan voimin. Mukana on myös neljän pelaajan co-op tila.

LEGO Brawls ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille syyskuun 2. päivä.

Kommentoi

Pac-Man Museum -kokoelma ilmestyy tällä viikolla – tulossa myös Fortniteen Kommentit pois päältä artikkelissa Pac-Man Museum -kokoelma ilmestyy tällä viikolla – tulossa myös Fortniteen

PAC MAN MUSEUM +

Bandai Namco on juhlistamassa Pac-Manin 42-vuotista taivalta julkaisemalla Pac-Man Museum+ -kokoelman tällä viikolla. Samalla Pac-Man saapuu Fornite -peliin ja myös Pac-Man aiheisia Eastpak -reppuja on tuloillaan.

Pac-Man Museum+ sisältää 14 pelisarjan osaa aina pulmanratkonnasta tasohyppelyyn. Kokoelma ilmestyy konsoleille ja PC:lle. Mukana on mm. alkuperäinen Pac-Man, Super Pac-Man, Pac-Land, Pac-Man Battle Royale sekä Pac-Man Championship.

Pelaajat voivat rakentaa oman pelihallinsa, valita sinne pelikoneet ja koristella sen haluamansa mukaan. Pelaamalla ansaitsee lisää pelikoneita, koristeita jne.

Pac-Man on saamassa juhlansa kunniaksi myös oman kappaleen nimeltään ”We are PAC-MAN!” ja sen esittävät Kado Kidoguchi japaniksi ja englanniksi sekä Ann Una kiinaksi.

Pac-Man on saapumassa myös suosittuun Fortnite -peliin kosmeettisten kilkkeiden muodossa kesäkuun 2. päivä.

Kesäkuun 6. päivä puolestaan julkaistaan erityinen Pac-Man x Eastpak -kokoelma. Siihen kuuluu eri Pac-Man aiheisia tuotteita kuten reppuja, penaaleja sekä laukkuja.

Pac-Man Museum+ ilmestyy tänä perjantaina toukokuun 27. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Peli on myös yhteensopiva uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden kanssa.

Kommentoi