Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -trilogia saapuu vihdoin Eurooppaan

Näyttäisi siltä että Dark Souls Trilogy -kokoelma on saapumassa vihdoin Eurooppaan ja sen julkaisuajankohdaksi on varmistunut maaliskuun 1. päivä. Kokoelma saapuu PlayStation 4 ja One -konsoleille.

paljasti kokoelman alunperin Gamescom -tapahtumassa elokuussa 2018 ja tuolloin Yhdysvaltojen ja Aasian julkaisuajankohdaksi varmistui lokakuun 19. päivä 2018.

Yhdysvaltojen versio sisältää viime vuonna ilmestyneen ehostetun Dark Souls Remastered -pelin, sekä Dark Souls 3: The Fire Fades Editionin. Kokoelma sisältää myös kaikki mahdolliset lisäosat: Dark Souls 1 – Artorias of the Abyss, Dark Souls 2 – Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, sekä Crown of the Ivory King ja Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel sekä The Ringed City

Suurella todennäköisyydellä myös Euroopan versio tulee sisältämään kaiken tämän.

Kommentoi

Tekken 8 paljastettiin – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 8 paljastettiin – katso ensimmäinen traileri

Tekken 8

Bandai Namco kiusoitteli uutta Tekken -peliä elokuussa ja on nyt paljastanut seuraavan 8 -pelin ensimmäisen trailerin kera.

8 tulee hyödyntämään uuden konsolisukupolven ominaisuuksia ja ilmestyykin näin ollen ainoastaan ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle.

Peli jatkuu Heihachi Mishiman tappiosta, joka on synnyttänyt täysin uuden kiistan. Jin Kazama haastaa isänsä Kazuya Mishiman ja yrittää estää tämän maailmanvalloitushaaveet.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1994 PlayStation -konsolille sekä pelihallilaitteille. Viimeisin osa Tekken 7 ilmestyi vuonna 2017 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Tekken 8 on tulossa ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi

LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

LEGO Brawls

Bandai Namco on julkaissut LEGO Brawls -taistelupelinsä tänään syyskuun 2. päivä. Peli on saatavilla PlayStation, Xbox sekä Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa julkaisutrailerin alta.

Alunperin vuonna 2019 mobiililaitteille ilmestyneessä pelissä pelaajat muokkaavat itselleen oman hahmon ja taistelevat sillä tutuissa maisemissa. Taisteluvälineenä voi käyttää kaikkea aina patongista piirakkapyssyyn sekä mankasta rakettinyrkkeihin.

Pelissä on laajat moninpelitilat ja pelata voi joko paikallisesti tai verkossa kahdeksan pelaajan voimin. Mukana on myös neljän pelaajan co-op tila.

LEGO Brawls on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi