Darth Vader -näyttelijä David Prowse on kuollut 85-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa Darth Vader -näyttelijä David Prowse on kuollut 85-vuotiaana

David Prowse

Painonnostajasta näyttelijäksi ajautunut David Prowse on kuollut 85-vuotiaana. Prowse näytteli mm. Darth Vaderin hahmoa alkuperäisessä -trilogiassa. Vaderin äänestä vastasi puolestaan James Earl Jones.

Mies nähtiin myös ja -elokuvissa. Hän näytteli myös Frakensteinin hirviötä useammassa elokuvassa.

Isossa-Britanniassa Prowse tunnettiin Green Cross Code Man -supersankarin roolista yleisen turvallisuuden kampanjaan liittyvillä videoilla.

90-luvun kulttisuosiota nauttiva Star Wars -peli saapuu remasteroituna nykyalustoille Kommentit pois päältä artikkelissa 90-luvun kulttisuosiota nauttiva Star Wars -peli saapuu remasteroituna nykyalustoille

Nightdive Studios on ilmoittanut remasteroineensa ensimmäisen persoonan ammuntapelin, varsinaisen klassikon, : :n joka alun perin teki debyyttinsä MS-DOS- ja Apple Macintosh -alustoilla vuonna 1995.

Hyvä uutinen on, että Star Wars: Dark Forces Remaster julkaistaan useille alustoille, mukaan lukien Nintendo Switch, mutta julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

Virallisen kuvauksen mukaan Star Wars: Dark Forces Remaster tukee moderneja ominaisuuksia, kuten jopa 4K-resoluutiota ja 120 kuvaa sekunnissa, tarjoaa kehittyneen 3D-grafiikan, tukee moderneja peliohjaimia ja useita muita nykyaikaisia ominaisuuksia.

Alta voit katsoa pelin julkaisutrailerin

Star Wars Jedi: Survivor tullaan julkaisemaan myös vanhemmille konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Jedi: Survivor tullaan julkaisemaan myös vanhemmille konsoleille

Star Wars Jedi: Survivor

Jedi: Survivor julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, kertoi EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson yhtiön Q1-voittokutsussa tiistaina. Peli julkaistiin huhtikuussa PS5:lle, Xbox Series X / S:lle ja PC:lle, mutta se ohitti Sonyn ja Microsoftin vanhemmat konsolit. Tämän uuden julkaisun myötä ne, jotka eivät ole päivittäneet uudempiin konsoliversioihin, voivat lopulta tutustua peliin.

Varsinaista aikahaarukkaa Wilson ei kuitenkaan tässä kohtaa julkaisulle vielä paljastanut, mutta hänen sanojensa mukaan tuotantotiimi tekee kovasti töitä, että julkaisun suhteen jotain paljastuksia voitaisiin kertoa mahdollisimman pian.