David Duchovny avoinna paluulleen The X-Files -reboottiin Kommentit pois päältä artikkelissa David Duchovny avoinna paluulleen The X-Files -reboottiin

David Duchovny on pohtinut paluuta ikoniseen Mulderin rooliin Ryan Cooglerin suunnittelemassa -rebootissa. Hän pohtii myös millainen Mulder olisi nykyään.

Onko David Duchovny valmis palaamaan Fox Mulderiksi?

Kun Duchovnylta kysyttiin onko hänen aikansa Mulderina ohi, vastasi hän olevansa avoin mahdollisuudelle. Hän on näytellyt roolia alkuperäisessä sarjassa, sen elvytyksessä ja kahdessa elokuvassa.

”En herää aamuisin miettien miten The X-Files -osakkeet noteerataan tänään? Mutta rakastan sitä sarjaa. En tiedä millainen hahmoni olisi minun iässäni. Se on mielenkiintoinen kysymys. Sarja voi käsitellä nykyisyyttä samalla tavalla kuin se käsitteli 90-lukua. Se riippuu vain [sarjan luojasta] Chris Carterista tai muista käsikirjoittajista. Olen aina sanonut että 'Hei, katsotaan”

Duchovnyn kommentit tulevat pian sen jälkeen, kun myös Carter itse kommentoi The X-Files -reboottia. Carter mainitsi ettei hän ole mukana Ryan Cooglerin projektissa, mutta hän kuitenkin tukee tulevaa sarjaa ja on innoissaan nähden millainen siitä tulee.

Tulevan sarjan ohjaaja Coogler on tunnettu ja -elokuvista.

Lähde: HollywoodReporter

Uusi ohjaaja on saanut Gillian Andersonin innostumaan paluustaan The X-Filesin pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi ohjaaja on saanut Gillian Andersonin innostumaan paluustaan The X-Filesin pariin

Gillian Anderson saattaa pukeutua uudelleen FBI-agentti Dana Scullyn rooliin X-Filesin uudelleenkäynnistyksessä.

Taannoisessa haastattelussaan Anderson tunnusti aiemman vastustuksensa palata Scullyn rooliin, mutta ilmaisi innostuksensa Cooglerin osallistumisesta projektiin ja alkuperäisen ohjaajan Chris Carterin väistyttyään sivummalle pestistä.

Vaikka Anderson ei suoraan vahvistanut osallistumistaan, hän kuitenkin sanoi: ”En sano ei”, jättäen oven raolleen mahdolliselle Scullyn cameo-roolille. Aikaisemmin Anderson on ilmaissut yksimielisesti hänen pestinsä sarjassa olevan ohi.

Uudelleenkäynnistystä kehitetään Disneyn toimesta, joka hankki The X-Filesiin oikeudet ostettuaan 21st Century Foxin vuonna 2019.

”Rakkaus on tuolla jossain” – Disney+ antoi ystävänpäivän vinkkinsä The X-Filesin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa ”Rakkaus on tuolla jossain” – Disney+ antoi ystävänpäivän vinkkinsä The X-Filesin faneille

lähestyy ja tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöä tunnelmoimaan rakkauden ja ystävyyden hengessä. Vaikka palvelusta löytyy perinteisiä romanttisia draamoja ja komedioita, on siellä tarjolla myös jotain hieman erilaista teemaan liittyen.

, tuttavallisemmin , tarjosi yli kahden vuosikymmenen ajan kestäneen tarinan erikoisagentti Mulderista ja Dana Scullysta, joiden välillä kipinöi niin työskentelyssä kuin henkilökohtaisessakin elämässä.

Tässä Disneyn koonti jaksoista, joissa Mulderin ja Scullyn kemia saa ruutujen ääressä katsojan sydämen lämpenemään:

  • ”Pilotti” (Kausi 1, jakso 1): Sarjan ensimmäinen jakso vie katsojat Mulderin ja Scullyn ensikohtaamiseen, jossa kipinät alkavat lentää heti mysteerien täyttämällä polulla.
  • ”Jerseyn paholainen” (Kausi 1, Jakso 5): Mulder vie Scullyn epätavalliselle viikonloppuretkelle, mikä luo tilaisuuden leikkisälle sanailulle ja yhteiselle uteliaisuudelle.
  • ”Sittiäisten sota” (Kausi 3, Jakso 12): Vaikka Mulder ja Scully ovat fyysisesti erillään, heidän välisensä kemia on ilmeistä, kun he yrittävät ratkaista mysteeriä myöhäisten puhelinsoittojen ja tappajatorakoiden keskellä.
  • ”Pikkujuttu” (Kausi 4, Jakso 20): Mustasukkaisuus ja oivallukset ovat ilmassa, kun muodonmuuttaja herättää tunteita Mulderissa ja Scullyssa.
  • ”Postmoderni Prometheus” (Kausi 5, jakso 5): Kauniisti kuvattu jakso lähentää erikoisagentteja entisestään heidän jaettujen hetkiensä kautta.
  • ”Kolmio” (Kausi 6, Jakso 3): Aikamatkailu ja suudelma Bermudan kolmiossa tuovat sarjaan odotetun romanssin.
  • ”Sadekuningas” (Kausi 6, Jakso 8): Ystävänpäiväjakso, jossa Mulder ja Scully tutkivat suhdettaan samalla, kun selvittävät säätiedottajan vaikutusta sään muutoksiin.
  • ”Mulder ja Scully kohtaavat ihmishirviön” (Kausi 10, Jakso 3): Lämmintä huumoria ja leikkisää sanailua – tässä jaksossa kipinät eivät ole sammuneet vuosienkaan jälkeen.
  • ”Plus yksi” (Kausi 11, Jakso 3): Tutut flirttailut ja vaaralliset tilanteet tuovat Mulderin ja Scullyn lähemmäs toisiaan.
  • ”Taisteluni IV” (Kausi 11, Jakso 10): Mulderin ja Scullyn vankkumaton tuki ja rakkaus korostuvat, kun he yhdistävät voimansa pelastaakseen poikansa Williamin.

Lisäksi Disney+ tarjoaa mahdollisuuden katsella The X-Files -elokuvia, kuten Taistelu tulevaisuudesta ja Usko Koetuksella, jotka syventävät entisestään Mulderin ja Scullyn tarinaa.

Salaiset Kansiot on sarja, joka onnistuu kietomaan ystävänpäivän tunnelman mysteerien ja jännityksen ympärille, mutta samalla tarjoaa katsojilleen ainutlaatuisen rakkaustarinan, joka kesti vuosikymmeniä. Katsojat voivat nyt sukeltaa syvemmälle Mulderin ja Scullyn maailmaan Disney+ -palvelun kautta ja herätellä kipinöitä omiin ystävänpäiväjuhliinsa.