DC Comicsin uudet elokuvat New Gods sekä The Trench heitettiin roskakoriin Kommentit pois päältä artikkelissa DC Comicsin uudet elokuvat New Gods sekä The Trench heitettiin roskakoriin

Marvelin kiitäessä jo hyvää vauhtia elokuvauniversuminsa uuden luvun kanssa on nyt ilmoittanut peräti kahden uuden elokuvansa siirtämisestä roskakoriin.

Yksi yliviivatuista elokuvista oli ohjaaja Ava DuVernayn New Gods -elokuva, jossa oli tarkoitus seurata New Genesis ja Apokolips -planeettojen asukkeja. Elokuva pohjasi saman nimiseen sarjakuvasarjaan, jonka Jack Kirby loi 70-luvulla.

Yksi mahdollinen syypää New Godsin alkuperäiselle viivästymiselle ja lopulliselle peruuntumiselle oli se, että Darkseid -vihollinen nähtiin myös Zack Snyderin leikkauksessa Justice Leaguesta, joten hahmon esiintymisille haluttiin luoda todennäköisesti hieman väliä jännityksen ylläpitämiseksi.

Toinen roskikseen lentänyt pätkä oli ohjaaja James Wanin The Trench. Kyseinen pätkä oli suunnitelmien mukaan kauhutyylinen spin-off Aquamanista.

Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, että jatko-osan kuvaukset ovat nyt purkissa.

Näyttää siltä, että jatko-osaan on selvästi sujunut nopeasti ja tuotteliaasti. Kuvausten pääosin aloittua marraskuussa 2023, elokuva on edennyt ripeästi, ottaen huomioon Hollywoodin laajat viivästykset suoranaisina seurauksina WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen aikana. Ohjaaja Simon McQuoid palasi ohjaamaan jatko-osaa yhdessä Moon Knight -käsikirjoittajan Jeremy Slaterin kanssa. Alkuperäinen elokuva osoittautui jonkinlaiseksi pettymykseksi, mutta The Boys -sarjan tähti Karl Urbanin liittyminen mukaan legendaarisen Johnny Cagen roolissa on antanut faneille enemmän toivoa siitä, että tällä kertaa asiat voisivat olla paremmin.

Hiroyuki Sanada palaa jatko-osassa Scorpionin rooliin, vaikka hän aluksi epäröi vahvistaa osallistumistaan. Kuitenkin viime kuussa julkaistu vilauksen antoi viitteitä siitä, että legendaarinen japanilainen tähti todellakin näyttelee jälleen roolinsa. Mukana ovat myös Shao Khan (Martyn Ford), prinsessa Kitana (Adeline Rudolph) ja fanien suureksi iloksi Quan Chi (Damon Herriman). Lisääntyneet rakastettujen hahmojen määrä vihjaa siitä, että elokuvan tiimi pyrkii tarjoamaan katsojille enemmän siitä, mitä nämä haluaisivat nähdä tällä kertaa.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.

Paul Thomas Anderson yhdistää voimansa Leonardo DiCaprion ja Sean Pennin kanssa uudessa elokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Paul Thomas Anderson yhdistää voimansa Leonardo DiCaprion ja Sean Pennin kanssa uudessa elokuvassa

Palkittu ohjaaja yhdistää voimansa Oscar-voittajien Leonardo DiCaprion, Sean Pennin ja Regina Hallin kanssa uudessa, toistaiseksi nimettömässä elokuvassa :lle, kertoo Deadline.

Elokuvan kerrotaan olevan Andersonin kaupallisesti suuntautunein projekti tähän mennessä, ja sen budjetti heijastelee laajempaa massamarkkinoiden houkuttelemista. Elokuva sijoittuu nykyaikaan ja tulee olemaan ensemble-tyylinen.

Anderson on kirjoittanut elokuvan käsikirjoituksen ja toimii tuottajana yhdessä Sara Murphyn ja Adam Somnerin kanssa.