D&D Live 2019: Kolme päivää huimaa Dungeons & Dragons juhlaa Twitchissä Kommentit pois päältä artikkelissa D&D Live 2019: Kolme päivää huimaa Dungeons & Dragons juhlaa Twitchissä

Live 2019: The Descent juhlii Dungeons & Dragonsin yhteisöä sekä verkossa, että Los Angelesin studiossa. Keskiössä on Dungeons & Dragonsin uusi tarina ja immersiivinen viihteen kokeminen. Viime vuoden palkintoja voittanutta Stream Of Many Eyesiä seuraten tämänkin vuoden tapahtuma antaa faneille mahdollisuuden pelata eeppistä ja kiehtovaa uutta tarinaa.

Tämä kolmen päivän spektaakkeli sisältää myös kurkkauksia uusiin ja tuleviin tuotteisiin, musikaalisia esityksiä, tuotelahjoja, cosplayaystä ja älyttömästi kaksikymmentäsivuisen nopan pyörintää!

Fanit ympäri maailman voivat seurata tapahtumaa livenä Twitchin kautta alkaen tänään perjantaina 17.5. kello 14:00 paikallista aikaa, kello 24:00 Suomen aikaa.

http://dnd.wizards.com/dndlive2019

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Paramount ja eOne ovat julkaisemassa elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Hugh Grantin, Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin tähdittämä elokuva kantaa nimeä .

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel).

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ilmestyy elokuvateattereihin maaliskuun 3. päivä 2023.

Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla

MythForce

on ilmoittanut julkaisevansa uuden roguelite pelin nimeltään huhtikuun 20. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tyylillisesti 80-luvun piirretyt, henkinen roolipelaaminen sekä ensimmäisen persoonan toiminta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa. Tarkoitus on selviytyä vihollisia, ansoja sekä aarteita vilisevistä luolastoista. Käytössäsi on lukusia erilaisia aseita sekä taikoja.

Roguelite henkeen kaikki pelissä ansaittu häviää mikäli pelaaja kuolee. Myös luolasto muuttuu aina kun pelaaja tai koko ryhmä kuolee.

Kehittäjä Beamdog tunnetaan parhaiten uusinnoista kuten , Baldur's Gate, sekä . MythForce on kuitenkin firman ensimmäinen täysin oma tuotos.

MythForce ilmestyy Early Access tilaan Epic Games Storen kautta huhtikuun 20. päivä.