D&D Live 2019: Kolme päivää huimaa Dungeons & Dragons juhlaa Twitchissä Kommentit pois päältä artikkelissa D&D Live 2019: Kolme päivää huimaa Dungeons & Dragons juhlaa Twitchissä

Live 2019: The Descent juhlii Dungeons & Dragonsin yhteisöä sekä verkossa, että Los Angelesin studiossa. Keskiössä on Dungeons & Dragonsin uusi tarina ja immersiivinen viihteen kokeminen. Viime vuoden palkintoja voittanutta Stream Of Many Eyesiä seuraten tämänkin vuoden tapahtuma antaa faneille mahdollisuuden pelata eeppistä ja kiehtovaa uutta tarinaa.

Tämä kolmen päivän spektaakkeli sisältää myös kurkkauksia uusiin ja tuleviin tuotteisiin, musikaalisia esityksiä, tuotelahjoja, cosplayaystä ja älyttömästi kaksikymmentäsivuisen nopan pyörintää!

Fanit ympäri maailman voivat seurata tapahtumaa livenä Twitchin kautta alkaen tänään perjantaina 17.5. kello 14:00 paikallista aikaa, kello 24:00 Suomen aikaa.

http://dnd.wizards.com/dndlive2019

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen :n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille

on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden Wizards of the Coastin kanssa kehittääkseen ensimmäisen virallisen Dungeons and Dragons -pelin. Peli on vielä kehitysvaiheessa, mutta ilmoitus on herättänyt innostusta sekä pöytä- että videopelaajien keskuudessa.

Pelin odotetaan tavoittavan klassisen pöytäpelikokemuksen ytimen, mutta lisäämällä siihen VR:n tarjoama immersion. Pelaajat voivat tutkia luolia, taistella hirviöitä vastaan ja kehittää hahmojaan täysin immersiivisessä maailmassa.

”Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Resolution Gamesin kanssa Dungeons & Dragonsin tuomiseksi eloon VR:ssä”, sanoi Eugene Evans, Hasbro Gamingin ja Wizards of the Coastin vanhempi varatoimitusjohtaja. ”Heillä on selkeä käsitys siitä, miten tuoda pelaajat yhteen ja vangita pöytäpelien hauskuus digitaalisilla alustoilla saavutettavalla tavalla.”

Pelin julkaisupäivä on toistaiseksi ilmoittamatta, mutta Resolution Games kertoo jakavansa lisää tietoa tulevaisuudessa.

Lähde: PC Gamer