D&D uusi seikkailu vie pelaajat pirullisiin vaaroihin. Descent Into Avernus ilmestyy syyskuussa. Kommentit pois päältä artikkelissa D&D uusi seikkailu vie pelaajat pirullisiin vaaroihin. Descent Into Avernus ilmestyy syyskuussa.

Syyskuun 17. on jännä päivä, kun pöytäroolipeli saa uuden seikkailukirjan Baldur's Gate: Descent Into Avernus. Kuten perinteisiin kuuluu, olet seikkailija joka haluaa nimikkeensä mukaisesti seikkailuja, mutta joutuukin nopeammin kuin arvaakaan tasoja yli kulkevaan Verisotaan! Pystyvätkö seikkailijat kääntämään arkkipaholaisen Zarielin ja hänen pirullisten joukkojensa sotakoneet häntä itseään vastaan? Ja löydätkö edes takaisin kotiin Yhdeksästä Helvetistä?

  • Sankaritason Dungeons & Dragons -seikkailu vie pelaajat tasolta 1 tasolle 13 läpi Baldur's Gaten Helvetin ensimmäiselle tasolle, Avernusille.
  • Baldur's Gate on yksi ikonisimmista paikoista fantasiafiktiossa. Miekkarannikon savunverhoama metropoli rikkaalla historialla ja sankareilla.
  • Kirja esittelee pirulliset sotakoneet Dungeons & Dragonsin viidenteen laitokseen. Taisteluvalmiit kulkineet, mitä voit kustomoida rullatessasi niillä läpi Verisodan.
  • Luolamestarit houkuttelevat pelaajasankareita paholaisen sopimuksilla suunniteltu saamaan seikkailijat voiman ja aarteiden valtaan.

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen D&D:n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille

on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden Wizards of the Coastin kanssa kehittääkseen ensimmäisen virallisen Dungeons and Dragons -pelin. Peli on vielä kehitysvaiheessa, mutta ilmoitus on herättänyt innostusta sekä pöytä- että videopelaajien keskuudessa.

Pelin odotetaan tavoittavan klassisen pöytäpelikokemuksen ytimen, mutta lisäämällä siihen VR:n tarjoama immersion. Pelaajat voivat tutkia luolia, taistella hirviöitä vastaan ja kehittää hahmojaan täysin immersiivisessä maailmassa.

”Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Resolution Gamesin kanssa Dungeons & Dragonsin tuomiseksi eloon VR:ssä”, sanoi Eugene Evans, Hasbro Gamingin ja Wizards of the Coastin vanhempi varatoimitusjohtaja. ”Heillä on selkeä käsitys siitä, miten tuoda pelaajat yhteen ja vangita pöytäpelien hauskuus digitaalisilla alustoilla saavutettavalla tavalla.”

Pelin julkaisupäivä on toistaiseksi ilmoittamatta, mutta Resolution Games kertoo jakavansa lisää tietoa tulevaisuudessa.

Lähde: PC Gamer