D&D uusi seikkailu vie pelaajat pirullisiin vaaroihin. Descent Into Avernus ilmestyy syyskuussa. Kommentit pois päältä artikkelissa D&D uusi seikkailu vie pelaajat pirullisiin vaaroihin. Descent Into Avernus ilmestyy syyskuussa.

Syyskuun 17. on jännä päivä, kun pöytäroolipeli saa uuden seikkailukirjan Baldur's Gate: Descent Into Avernus. Kuten perinteisiin kuuluu, olet seikkailija joka haluaa nimikkeensä mukaisesti seikkailuja, mutta joutuukin nopeammin kuin arvaakaan tasoja yli kulkevaan Verisotaan! Pystyvätkö seikkailijat kääntämään arkkipaholaisen Zarielin ja hänen pirullisten joukkojensa sotakoneet häntä itseään vastaan? Ja löydätkö edes takaisin kotiin Yhdeksästä Helvetistä?

  • Sankaritason Dungeons & Dragons -seikkailu vie pelaajat tasolta 1 tasolle 13 läpi Baldur's Gaten Helvetin ensimmäiselle tasolle, Avernusille.
  • Baldur's Gate on yksi ikonisimmista paikoista fantasiafiktiossa. Miekkarannikon savunverhoama metropoli rikkaalla historialla ja sankareilla.
  • Kirja esittelee pirulliset sotakoneet Dungeons & Dragonsin viidenteen laitokseen. Taisteluvalmiit kulkineet, mitä voit kustomoida rullatessasi niillä läpi Verisodan.
  • Luolamestarit houkuttelevat pelaajasankareita paholaisen sopimuksilla suunniteltu saamaan seikkailijat voiman ja aarteiden valtaan.

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Paramount ja eOne ovat julkaisemassa elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Hugh Grantin, Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin tähdittämä elokuva kantaa nimeä .

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) ja Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel).

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ilmestyy elokuvateattereihin maaliskuun 3. päivä 2023.

Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kun kasaripiirretyt ja roolipelit yhdistyvät – MythForce ilmestyy ensi viikolla

MythForce

on ilmoittanut julkaisevansa uuden roguelite pelin nimeltään huhtikuun 20. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa. Tarkoitus on selviytyä vihollisia, ansoja sekä aarteita vilisevistä luolastoista. Käytössäsi on lukusia erilaisia aseita sekä taikoja.

Roguelite henkeen kaikki pelissä ansaittu häviää mikäli pelaaja kuolee. Myös luolasto muuttuu aina kun pelaaja tai koko ryhmä kuolee.

Kehittäjä Beamdog tunnetaan parhaiten uusinnoista kuten , Baldur's Gate, sekä . MythForce on kuitenkin firman ensimmäinen täysin oma tuotos.

MythForce ilmestyy Early Access tilaan Epic Games Storen kautta huhtikuun 20. päivä.