Dead Island 2 ja Saints Row 5 saapuvat mahdollisesti yksinoikeudella Epic Games Storeen Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 ja Saints Row 5 saapuvat mahdollisesti yksinoikeudella Epic Games Storeen

Dead Island 2

Applen ja Epic Gamesin taistelusta oikeudessa on uutisoitu viimeaikoina laajasti. Hiljattain vuodetusta oikeuden asiakirjasta käy ilmi, että ja ikuisuuden kehityksessä ollut -peli olisivat julkaisunsa myötä saatavilla yksinoikeudella Storesta.

Asiakirjan listan tiedot ovat peräisin vuonna 2019 tehdystä kyselystä, jonka perusteella Epic on kasannut listan. Listan peleistä osa on merkitty punaisilla kehyksillä, mikä tarkoittaa kuvan mukaan Epic Games Storen yksinoikeutta. Peleistä punaisella on merkitty myös Watch Dogs: Legion sekä Borderlands 3, jotka antaisivat varmuutta myös Dead Island 2 ja Saints Row -pelien mahdollisesta yksinoikeudesta.

Kommentoi

Epic Gamesin ilmaispelien latausmäärät ja todelliset arvot paljastuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Gamesin ilmaispelien latausmäärät ja todelliset arvot paljastuivat

Epic Games Store

ja käyvät parhaillaan oikeustaistelua ja sen tiimellyksessä Epic Games Storen jakamien ilmaispelien latausmääriä ja todellisia arvoja sisältävä dokumentti on paljastettu.

Tiedot paljasti GameDiscoverCo perustaja Simon Carless Twitter -tilillään. Tiedot ovat peräisin kauppapaikan vuoden 2019 tammikuulta syyskuuhun.

Dokumentista käy ilmi paljonko pelejä ladattiin ja paljonko kehittäjille tästä maksettiin. Siitä käy myös ilmi kuinka monta uutta käyttäjää kukin peli toi Epic Games Storeen.

Kommentoi

Epic Games osti ArtStation -portfoliosivuston Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games osti ArtStation -portfoliosivuston

Epic Games + ArtStation

on ostanut taide portfolioihin keskittyvän ArtStation -sivuston. Palvelu tulee jatkumaan entisellään, mutta joitain muutoksia sen toimintoihin ja ominaisuuksiin on tulossa.

ArtStation tiimi tulee työskentelmään jatkossa yhteistyössä pelimoottori Unreal Enginen tiimin kanssa. Molemmat hyötyvät palvelun yhteisöstä ja saavat käyttöönsä parempia työkaluja ja enemmän resursseja.

Epic on samalla myös laskenut ArtStation Marketplacen osuuksia maksuista aiemmasta 30 prosentista 12 prosenttiin. Tämä on linjassa yrityksen muiden palveluiden kanssa.

ArtStation Learning -palvelu puolestaan tulee olemaan loppuvuoden ilmainen ArtStation -tilaajille.

ArtStation on vuonna 2014 lanseerattu palvelu, jossa jaetaan erityisesti fani- ja konseptitaidetta sekä myös myydään 3D-malleja, printtejä sekä työkaluja digitaalisen taiteen tekemiseen.

Kommentoi