Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Glen Scofieldin luotsaama uusi pelifirma on kehittämässä juoneen perustuvaa ’s Battlegrounds -sivutuotetta. Scofield on ollut mukana luomassa mm. ja Call of Duty -pelejä sekä Sledgehammer Gamesin perustajana.

Mitään sen kummempaa ei tulevasta pelistä ole vielä tiedossa. Alkuperäinen ja suureen suosioon yltänyt ’s Battlegrounds on myynyt yhteensä 4,7 miljoonaa kappaletta viime vuonna ja on kasvattanut suurta suosiota myös Kiinassa ja mobiililaitteilla.

Kommentoi

Dead Space -uusinnosta saatiin 8-minuuttinen video Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space -uusinnosta saatiin 8-minuuttinen video

Dead Space

Suosittu Dead Space -scifikauhupeli on saamassa uusinnon tammikuussa 2023 uuden sukupolven konsoleille sekä :lle. Nyt pelistä on saatu uusi 8-minuuttinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videolla päästään tutustumaan tarkemmin uudistettuun USG Ishimura -alukseen, johon pelin tapahtumat sijoittuvat. Videolla nähdään myös miten peli toimii ilman latausruutuja.

Täysin uusiksi Frostbite -pelimoottorin avulla rakennettu peli tulee haastamaan pelaajat jälleen ikonisella USG Ishimura -aluksella. Grafiikkoja ja ääniä on paranneltu tähän päivään, kuitenkin säilyttäen alkuperäisen ahdistavan tunnelman. Visuaalisia parannuksia ovat mm. valaistukseen, kenttiin, ympäristöihin sekä työkaluihin ja rekvisiittoihin.

Pelissä pelaajat astuvat Isaac Clarken kenkiin ja toimivat teknikkona jättimäisellä USG Ishimura -kaivosaluksella, jossa lymyilee ennennäkemätön painajainen.

Alkuperäinen Dead Space -peli ilmestyi vuonna 2008 ja sai jatkoa vuonna 2011 2 ja 2013 Dead Space 3 -pelien muodossa.

Dead Space -uusinto saapuu ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle tammikuun 27. päivä 2023.

Kommentoi

Dead Space -uusinnosta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space -uusinnosta saatiin ensimmäinen traileri

Dead Space

Suosittu Dead Space -scifikauhupeli on saamassa uusinnon tammikuussa 2023 uuden sukupolven konsoleille sekä PC:lle. Nyt pelistä on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Peli on rakennettu täysin uusiksi Frostbite -pelimoottorin avulla ja tulee haastamaan pelaajat jälleen ikonisella USG Ishimura -aluksella. Pelin grafiikkoja ja ääniä on paranneltu tähän päivään, kuitenkin säilyttäen alkuperäisen ahdistavan tunnelman. Visuaalisia parannuksia ovat mm. valaistukseen, kenttiin, ympäristöihin sekä työkaluihin ja rekvisiittoihin.

Pelissä pelaajat astuvat Isaac Clarken kenkiin ja toimivat teknikkona jättimäisellä USG Ishimura -kaivosaluksella, jossa lymyilee ennennäkemätön painajainen.

Alkuperäinen Dead Space -peli ilmestyi vuonna 2008 ja sai jatkoa vuonna 2011 Dead Space 2 ja 2013 Dead Space 3 -pelien muodossa.

Dead Space -uusinto saapuu 5 ja Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle tammikuun 27. päivä 2023.

Kommentoi