Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Glen Scofieldin luotsaama uusi pelifirma on kehittämässä juoneen perustuvaa PlayerUnknown's Battlegrounds -sivutuotetta. Scofield on ollut mukana luomassa mm. ja -pelejä sekä Sledgehammer Gamesin perustajana.

Mitään sen kummempaa ei tulevasta pelistä ole vielä tiedossa. Alkuperäinen ja suureen suosioon yltänyt PlayerUnknown's Battlegrounds on myynyt yhteensä 4,7 miljoonaa kappaletta viime vuonna ja on kasvattanut suurta suosiota myös Kiinassa ja mobiililaitteilla.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.

Call Of Duty: Modern Warfare III kärsii hienoisista teknisistä ongelmista – Activision on päättänyt toimia heti Kommentit pois päältä artikkelissa Call Of Duty: Modern Warfare III kärsii hienoisista teknisistä ongelmista – Activision on päättänyt toimia heti

Modern Warfare 3 julkaistiin tänään, 10. marraskuuta, ja jo nyt Activision on joutunut vetämään useita moninpelikarttoja pois pelistä spawn-pisteiden aiheuttaman täydellisen kaaoksen vuoksi.

Erityisesti yksi kartta, Quarry, osoittautui ongelmalliseksi Hardpoint-pelimuodossa, kun pelaajat spawnaavat samassa paikassa kerta toisensa jälkeen, antaen vastustajatiimille mahdollisuuden ampua heitä huvikseen.

Alla olevista twiiteistä voit katsoa hieman referenssiä, missä tällä hetkellä mennään kyseisen ongelman kanssa: