Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space kehittäjä on tekemässä juonipohjaista PUBG -peliä

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Glen Scofieldin luotsaama uusi pelifirma on kehittämässä juoneen perustuvaa PlayerUnknown's Battlegrounds -sivutuotetta. Scofield on ollut mukana luomassa mm. ja -pelejä sekä Sledgehammer Gamesin perustajana.

Mitään sen kummempaa ei tulevasta pelistä ole vielä tiedossa. Alkuperäinen ja suureen suosioon yltänyt PlayerUnknown's Battlegrounds on myynyt yhteensä 4,7 miljoonaa kappaletta viime vuonna ja on kasvattanut suurta suosiota myös Kiinassa ja mobiililaitteilla.

Microsoft voi olla nyt hyvä julkaisija myös muillekin konsoleille, toteaa toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft voi olla nyt hyvä julkaisija myös muillekin konsoleille, toteaa toimitusjohtaja

Xbox 2042


pomo täräytti haastateltuna Bloombergille, että Activision Blizzardin hankinta antaa Microsoftille nyt mahdollisuuden julkaista pelejään laajemmilla alustoilla, mukaan lukien Sonyn ja Nintendon konsolit.


Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella totesi: ”Rakastamme pelaamista. Itse asiassa Flight Simulator luotiin ennen kuin Windows oli edes olemassa. Mutta olimme sijoilla kolme tai neljä. Nyt Activisionin kanssa uskomme olevamme hyvä julkaisija – rehellisesti sanottuna – Sonyn, Nintendon, PC:n ja Xboxin parissa. Olemme innoissamme siitä, että hankinta on lähellä päätöstä, ja olen iloinen, että olemme sen läpiviemisessä.”

On huomionarvoista, että Microsoft on sitoutunut julkaisemaan Call of Dutyn -konsoleille osana kymmenen vuoden sopimusta. On kuitenkin epäselvää, julkaistaanko muita Activision Blizzardin pelejä PlayStation- tai Nintendon konsoleille.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.