Dead Space -uusinnosta saatiin julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space -uusinnosta saatiin julkaisutraileri

Dead Space

Suosittu Dead Space -scifikauhupeli ilmestyy tammikuun 27. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi julkaisutraileri. Voit katsoa sen alta.

Täysin uusiksi Frostbite -pelimoottorin avulla rakennettu peli tulee haastamaan pelaajat jälleen ikonisella USG Ishimura -aluksella. Grafiikkoja ja ääniä on paranneltu tähän päivään, kuitenkin säilyttäen alkuperäisen ahdistavan tunnelman. Visuaalisia parannuksia ovat mm. valaistukseen, kenttiin, ympäristöihin sekä työkaluihin ja rekvisiittoihin.

Pelissä pelaajat astuvat Isaac Clarken kenkiin ja toimivat teknikkona jättimäisellä USG Ishimura -kaivosaluksella, jossa lymyilee ennennäkemätön painajainen.

Alkuperäinen Dead Space -peli ilmestyi vuonna 2008 ja sai jatkoa vuonna 2011 Dead Space 2 ja 2013 Dead Space 3 -pelien muodossa.

Dead Space -uusinto saapuu ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle tammikuun 27. päivä 2023.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi