Dead to me on mainio sarja naisista joilla on paska mäihä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead to me on mainio sarja naisista joilla on paska mäihä

dead to me kausi 2

Dead to me (Netflix)

7 / 10
Hyvää Loistavat hahmot, huippunäyttelijät ja todentuntuiset ratkaisut. Huonoa Välillä toivoisi ottavan vähän reippaampaa tahtia draamalässytyksen sijaan. Yleisesti Dead to me on mainio sarja, joka pitää tarpeeksi hyvin otteessaan samaistuttavien hahmojen ja loistonäyttelijöiden ansiosta.

Useat 80-luvulla syntyneet muistavat varmasti tv-sarjan Freaks & Geeks joka nosti sarjan luoja Judd Apatowin ja usean sarjan näyttelijän parrasvaloihin. Yksi näistä näyttelijöistä on Linda Cardellini, joka on yksi sarjan kahdesta nelikymppisestä naisesta. Yhtä lailla usealle 80-luvun lapselle on tuttu myös TV-sarja pulmuset, jonka vanhempaa tytärtä näytellyt on sarjan toinen päähenkilö. on päässyt toiseen kauteensa ja on osoittanut olevansa edelleen katsomisen aroinen.

:n ehdoton vahvuus on se, miten mielenkiintoisia hahmoja nämä naiset ovat. Cardellinin esittämä Judy on umpikiltti, helposti vietävissä oleva ja konfliktia välttävä vanhainkodin taideopettaja joka ei osaa sanoa ei. Applegaten Jen taas on juuri miehensä menettänyt kiinteistönvälittäjä, joka juo viiniä, kiroilee lapsilleen ja purkaa kiristyneitä hermojaan kuuntelemalla autossaan deathcorea. Naisten vahvuudet ovat heidän inhimillisyytensä ja heikkoutensa, joka tekee sarjasta valtavan samaistuttavan. Kaikki kurjat tilanteet ja tiukat paikat tuntuvat siltä miten ihminen toimisi kun joutuisi oikeasti vastaavaan tilanteeseen. Tai ainakin osittain.

Sarjan juoni on riittävän hyvä, ja muutkin hahmot ovat mielenkiintoisia. Hienon suorituksen tekee myös Singerin X-Menin Kyklooppina tunnettu James Marsden. Sarjan viehätysvoima ei lakkaa toiseen kauteen, vaan sen sijaan se tuntuu vain nostavan entisestään panoksia ja hahmoihin ei kyllästy.

 

Kommentoi

Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk: Edgerunners -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Cyberpunk: Edgerunners

Netflixin tuleva 2077 -aiheinen animesarja on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

saatiin osana Netflixin Geeked Week 2022 -tapahtumaa, joka vietetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

saapuu Netflix -suoratoistopalveluun syyskuussa 2022.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Resident Evil -sarjasta saatiin uusi traileri

Resident Evil / Netflix

Netflix on julkaissut uuden trailerin tulevasta Resident Evil -kauhusarjasta. Sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Uudella trailerilla perehdytään enemmän sarjan kahteen aikalinjaan: ennen maailmanlaajuista epidemiaa ja sen puhkeamisen jälkeen.

Sarja sijoittuu vuoteen 2036 ja 14 vuotta maailmanlaajuisen epidemian aiheuttaman tuhon jälkeen. Jade Wesker taistelee selviytyäkseen maailmassa, jonka verenhimoiset tartunnan saaneet ja muut hirviöt ovat vallanneet. Jadea askarruttaa isänsä arveluttavat yhteydet Umbrella Corporationiin sekä mitä tapahtui tämän siskolle Billielle.

Sarjan pääosissa nähdnää Lance Reddick (Albert Wesker), Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti sekä Turlough Convery.

Sarjan on käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mary Leah Sutton, sekä avustavina tuottajina Robert Kulzer, Oliver Berben ja Martin Moszkowicz.

Netflix on aiemmin julkaissut CGI-animaatiosarjan nimeltään Resident Evil: Infinite. Neljäjaksoinen sarja ilmestyi palveluun viime vuonna.

Netflixin Resident Evil -sarja saapuu palveluun heinäkuun 14. päivä.

Kommentoi