Deadpool & Wolverine murskaa ennätyksiä lipunmyynnissä jo ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Deadpool & Wolverine murskaa ennätyksiä lipunmyynnissä jo ennakkoon

Marvelin ensimmäinen R-ikärajaklassikko vaikuttaa menestykseltä, sillä -teatteriketju kertoo Deadpool & Wolverinen ennakkolippujen myynnin rikkoneen kaikkien aiemmin nähtyjen R-ikärajojen elokuvien ennätyksen.

AMC-teattereiden toimitusjohtaja paljasti tiedon Twitterissä. Hänen mukaan jo noin 200 000 elokuvafania on varannut paikkansa Marvel-elokuvaan, joka saa ensi-iltansa heinäkuussa. Tämä ylittää aiemmat R-ikärajojen menestyselokuvat.

Arvioiden mukaan ennakkomyynti on tuottanut jo 8-9 miljoonaa dollaria. Lisäksi elokuva on rikkonut -lippupalvelun vuoden 2024 ennakkolippumyynnin ennätyksen sekä koko -sarjan ennätyksen.

”Deadpool ja osoittautuvat dynaamiseksi kaksikoksi, joka murskaa ennätyksiä ennen valkokankaalle saapumista”, iloitsee Fandango Ticketingin johtaja.

Elokuvaa odotetaan innokkaasti, sillä se yhdistää fanien rakastamat hahmot ja toimii Deadpoolin kolmantena elokuvana sekä Wolverinen paluuna valkokankaalle vuosien tauon jälkeen. saapuu elokuvateattereihin 26. heinäkuuta.

X-Men on palaamassa valkokankaille Kommentit pois päältä artikkelissa X-Men on palaamassa valkokankaille

Mutanttisaagan uudelleenfilmatisointi on vielä alkutekijöissään. Näyttelijä- ja ohjaajakiinnityksiä ei ole toistaiseksi julkistettu. Marvel Studiosin presidentti toimii kuitenkin varmistuneesti tuottajana. Deadlinen mukaan etsii parhaillaan ohjaajaa Lesslien ja Feigen rinnalle projektiin.

Viimeisin tieto -elokuvasta saatiin syyskuussa 2023, jolloin uutisoitiin Marvelin käynnistävän käsikirjoittajien etsinnän vuodenvaihteen lakkoliikehdintien päätyttyä. Kyseessä on ensimmäinen virallinen X-Men-elokuvahanke Disneyn toteuttamana vuoden 2019 yrityskaupan jälkeen, jossa se hankki 20th Century Foxin ja siihen kuuluvat Marvel-oikeudet.

X-Men '97 animaatiosarjan kriittinen menestys sekä tulevana kesänä teattereihin saapuva & -elokuva ovat sytyttäneet uutta innostusta mutantteihin. Lisäksi Marvel on julkistanut kunnianhimoisia suunnitelmia X-Men-sarjakuvien uudelleenkäynnistämiseksi. Näiden tekijöiden valossa ei ole yllätys, että haluaa palata suosittujen mutanttien pariin elokuvien ja televisiosarjojen tuotantomäärien supistamis lupauksesta huolimatta.

Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin

julkaisi juuri uuden trailerin odotetusta elokuvasta & , joka saa Suomen ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.  

-elokuvan on ohjannut Shawn Levy, ja sen pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.   

Elokuvan tuottajina toimivat , Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner. Vastaavina tuottajina ovat Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg ja Jonathon Komack Martin. DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ja Shawn Levy.  

Marvel Studiosin elokuvassa Deadpool & Wolverine kaikkien aikojen parivaljakko ottaa miehestä mittaa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.