Death Stranding 2: On the Beach ilmestyy vuonna 2025 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding 2: On the Beach ilmestyy vuonna 2025 – ensimmäinen traileri nyt julki

Hideo Kojiman kauan odotettu jatko-osa Death Strandingille, nimeltään : On the Beach, on vihdoin paljastettu PlayStationin State of Play -lähetysvirtauksessa. Traileri esitteli uusia ympäristöjä, hahmoja ja julkaisuikkunan vuodelle 2025.

Traileri avautuu Norman Reedusin esittämän Sam Bridgesin ollessa laivalla, saaden kierroksen sotilaalliseen asevarastoon. Näemme hänen kantavan outoa pientä nukkea ja vuorovaikuttavan muiden hahmojen kanssa, mukaan lukien salaperäinen nainen.

Trailerin kertoja paljastaa, että Sam työskentelee jälleen yhdistääkseen maailman ja tuodakseen uusia alueita verkkoon. Kuitenkin Death Stranding ei ole vielä ohi, ja ihmiskunta on edelleen sukupuuton partaalla.

Trailerin päätteeksi Sam seisoo rannalla ja tarkkailee laajaa ja autiota maisemaa. Hän katsoo horisonttiin, näyttäen pohtivan edessä olevia haasteita.

Death Stranding 2: On the Beach on määrä julkaista -konsolille vuonna 2025.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.