Death Stranding jatkosta neuvotellaan parhaillaan – kertoo Norman Reedus Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding jatkosta neuvotellaan parhaillaan – kertoo Norman Reedus

Death Stranding

Näyttäisi siltä, että Hideo Kojiman Death Stranding -peli olisi saamassa jatkoa ja pelistä neuvoteltaisiin parhaillaan.

Aiheesta kertoi pelin pääosassa nähtävä näyttelijä Norman Reedus antamassaan haastattelussa brasilialaiselle AdoroCinema -sivustolle.

Luulen, että olemme tekemässä toista Death Strandingiä… [peli on] parhaillaan neuvotteluissa. Joten… jee!

Norman Reedus antamassaan haastattelussa AdoroCinema -sivustolle

Reedus on vihjaillut tulevasta jatko-osasta aiemminkin Wired -julkaisulle antamassaan videohaastattelussa.

saa Director’s Cut version 5 -konsolille syyskuun 24. päivä. Pelin normaaliversio on parhaillaan saatavilla PlayStation 4 -konsolille sekä PC:lle ja Store -kauppapaikkojen kautta.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli on saapumassa PC:lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös PC-pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä PlayStation 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki 4K-resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: Ragnarok on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi