Death Stranding saapuu PC:lle kesäkuussa – mukana Half-Life lisäkilkkeitä Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding saapuu PC:lle kesäkuussa – mukana Half-Life lisäkilkkeitä

Death Stranding

genrerajoja rikkova ilmestyy vihdoin PC:lle kesäkuun 2. päivä. Pelin PC käännöksestä on vastannut ja se tulee olemaan saatavilla sekä että Epic Games Storen kautta.

PC versio tulee tukemaan ultra-wide näyttöjä sekä korkeampia ruudunpäivitys nopeuksia. Mukana on myös kuvaustila. Jostain syystä PC versio tulee sisältämään myös -sisältöä. Trailerilla nähdään päähahmo Sam Porter Bridgesin päässä Valven ikoninen höyryventtiili sekä pelistä tuttu headcrab.

Alunperin -konsolille marraskuussa ilmestynyt Death Stranding on Kojiman ensimmäinen teos sitten miehen lähdettyä Konamilta vuonna 2015. Peli on myös hänen -firmansa ensimmäinen peli itsenäisenä studiona.

Death Stranding on parhaillaan saatavilla Playstation 4 -konsolille ja ilmestyy PC:lle Steam ja -palveluihin kesäkuun 2. päivä.

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?