Destiny 2: Legacy Collection ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2: Legacy Collection ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Destiny 2: Witch Queen

Pelikauppapaikka tarjoaa rajoitetun ajan ilmaiseksi : Legacy Collection (2023) -peliä -pelaajille. Tämä massiivinen kokoelma sisältää kolme lisäosaa, runsaasti eksklusiivisia aseita ja suojia sekä uuden elementtialaluokan Stasiksen, joka antaa pelaajille mahdollisuuden hallita taistelukenttää jään avulla.

Destiny 2 on vuodesta 2017 lähtien pelaajia lumonnut ilmainen toiminta-MMO-peli. Peli tarjoaa laajan ja jatkuvasti kehittyvän maailman, syvällisen ja kiehtovan tarinan sekä jännittävän moninpelikokemuksen. Pelaajat voivat valita kolmesta luokasta – Warlock, Titan sekä Hunter – joista jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja pelityylinsä. He voivat sitten lähteä eeppisille seikkailuille aurinkokunnan halki taistellen voimakkaita vihollisia vastaan ja suojellen ihmiskuntaa pimeyden voimilta.

Mitä Legacy Collection -versioon kuuluu?

  • Destiny 2 -peruspeli.
  • Destiny 2: Beyond Light – Matka jääplaneetta Europolle ja kohtaaminen Eramis-nimisen Fallen Kellin kanssa, joka on hallinnut Stasis-voimaa.
  • Destiny 2: Shadowkeep – Tutustuminen muinaiseen Hive-keppeen Kuussa ja painajaisten salojen selvittäminen.
  • Destiny 2: The Witch Queen – Kohtaaminen Savathûn-nimisen ovelan Hive-jumalattaren kanssa ja hänen valtaistuinsalaisuuksiensa paljastaminen.
  • Kaikki nykyiset eksklusiiviset aseet ja haarniskat
  • Mahdollisuus avata Stasis, voimakas uusi elementtialaluokka

Älä missaa tilaisuutta lunastaa omaa ilmaiskappalettasi Destiny 2: Legacy Collection (2023) -pelistä Epic Games Storesta. Tarjous on voimassa ensi viikon keskiviikkoon joulukuun 20. päivään asti. Lunastaaksesi oman kappaleesi, käy yksinkertaisesti Epic Games Storessa ja lisää peli kirjastoosi. Kun olet sen tehnyt, peli on sinun ikuisesti.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.