Destiny 2 päivittyy seuraavan sukupolven konsoleille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 päivittyy seuraavan sukupolven konsoleille joulukuussa

on ilmoittanut päivittävänsä -pelin seuraavan sukupolven konsoleille joulukuun 8. päivä. Pelin uusin lisäosa Beyond Light ilmestyy puolestaan marraskuun 10. päivä.

Uusien konsoleiden ilmestyessä marraskuun 10. päivä alkaen peli tulee tukemaan jo nopeampia latausaikoja ja ristiinpelaamisen edellisen konsolisukupolven kanssa. -pelaajat voivat siis pelata -pelaajien kanssa ja samoin ja S -pelaajat -pelaajien kanssa.

Uusittu versio tukee Xbox Series X ja Playstation 5 -konsoleilla 4K resoluutiota ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta. Xbox Series S -konsolilla resoluution tarkkuus on 1080p.

Näiden ominaisuuksien lisäksi peliin on tulossa konsoleilla myös näkökentän säätämisen mahdollisuus. FOV-säätö on tuttu pelin -versiosta.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi