Destiny 2 -pelin Guardian Games -tapahtuma käynnistyi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -pelin Guardian Games -tapahtuma käynnistyi

Destiny 2

2 -pelin Guardian Games -tapahtuma on käynnistynyt ja pelaajat ympäri maailmaa voivat osallistua ja siivittää oman hahmoluokkansa voittoon.

Guardian Games Cup kestää aina toukokuun 24. päivään asti ja siinä pelaajat pääsevät fireteamiensä kanssa taistelemaan muita vastaan sekä keräämään varoja hyväntekeväisyyteen.

Pelaajat pelaavat ensin harjoituspelilistaa ennen kuin päätyvät erityiselle Strike -pelilistalle, jossa pyrkivät ansaitsemaan Strike -mitaleja.

Myös muista PvE -tapahtumista voi kerätä erityisiä Laureleita, jotka auttavat oman hahmoluokan etenemistä listoilla. Lisäksi luvassa on erityisiä palkintoja kuten Heir Apparent Exotic Machine Gun, Legendary SMG sekä Exotic Ship.

Voittava hahmoluokka palkitaan tapahtuman päättäjäisissä toukokuun 24. päivä ja palkintoa pidetään näkyvillä Towerissa loppuvuoden ajan.

2: Witch Queen ilmestyy helmikuun 22. päivä. on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi