Destiny 2 -pelin Halloween -aiheinen Spooky Festival of the Lost -tekee paluun Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -pelin Halloween -aiheinen Spooky Festival of the Lost -tekee paluun

Destiny 2

2 saa jälleen kerran Spooky Festival of the Lost -tapahtuman Halloweenin kunniaksi. Tapahtuma on ilmainen kaikille pelaajille. Luvassa on dinosaurus aiheisia varusteita, kummittelevia alueita, uusi palkintoja sekä paljon muuta.

Pelaajia odottavat kolme kummittelevaa aluetta. Kuussa odottaa päättömät oliot, Nessuksella etsitään Guardiania ja Vex Mind ja Exo yhdistyvät uudeksi pahuudeksi. Palkintona on luvassa Exotic Jurassic Green Pulse Rifle sekä Exotic Sparrow -kulkine.

Destiny 2

Spooky Festival -tapahtuman lisäksi Season of the Lost jatkuu ja luvassa on lisää ilmaistapahtumia Bungien 30-vuotisjuhlan kunniaksi.

Destiny 2

Spooky Festival of the Lost kestää aina marraskuun 2. päivä asti. 2 on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi