Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi 46

Pelaajia on kuultu. Heavy ammo ilmestymisiä on säädetty seuraavissa pelimuodoissa Cruciblessa:

  • Controlissa ensin 45 sekuntia, sitten 120 sekuntia. Päivitystä ennen jälkimmäinen aika oli 60 sekuntia.
  • Clash ja Supremacy nyt 60 sekunnissa, sitten 120 sekunnissa. Ennen oli 15 ja 60 sekunnin välein.

Uuteen 3v3 Survivaliin ei vielä tullut muutoksia, mutta seuraavanlaiset korjaukset ovat suunniteltu. Heavy ammon ilmestymisnopeus olisi 60 sekuntia nykyisen 30 sekunnin sijaan, mutta myöhemmin pysyisi nykyisessä 60 sekunnissa. Tämä vähennys on siis sama, mitä Elimination ja 6vs6 modeissa on tällä hetkellä.

Heavy ammon tippumisnopeuksien hidastamisella pyritään saamaan pelaajat liikkuvaisemmaksi kentällä sen sijaan, että tietyissä paikoissa kannattaisi harrastaa niinsanottua leiriytymistä ylivoimaisen pelialueen kohdan takia.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Tieteistoimintapeli Disintegration sai ensimmäisen pelivideonsa Kommentit pois päältä artikkelissa Tieteistoimintapeli Disintegration sai ensimmäisen pelivideonsa 50

Disintegration on tuleva ensimmäisen personaan tieteistoimintapeli V1 Interactivelta. Firman taustalla on Marcus Lehto, joka on toiminut aiemmin Bungiella ja ollut luomassa Halo -pelejä.

Gamescom -tapahtumassa julkaistun trailerin perusteella kyseessä on vahvasti Destiny ja Halo -peleistä ammentava räiskintä, johon on kuitenkin tuotu hieman X-COM tyyppistä reaaliaikaista taktista elementtiä.

Disintegration on yhdistelmä tieteistoimintaa ja taktista räiskintää

Disintegration ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Destiny 2 saa alustojen välisen tallennuksen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 saa alustojen välisen tallennuksen ensi viikolla 69

Bungien scifiräiskintä on saamassa pelialustojen välisen tallennusominaisuuden elokuun 21. päivä. Alunperin vuonna 2017 ilmestynyt peli saapuu Steamiin päivää ennen eli 20. elokuuta ja pelaajat voivat linkittää Battle.net ja Steam -tilinsä.

Alustojen välinen tallennus ei tule mahdollistamaan alustojen välistä pelaamista ja ainoastaan yhden tilin linkittäminen tulee olemaan mahdollista. Pelissä käytettävä Silver-valuutta ei tule myöskään siirtymään alusten välillä.

Destiny 2 tulee ilmaispelattavaksi lokakuun 1. päivä kun Destiny 2: New Light ilmestyy.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki 81

Suurimmat konsolivalmistajat Nintendo, Sony ja Microsoft ovat yhteistuumin ajamassa uusia menettelytapoja joiden avulla loot boxien todennäköisyydet tulisivat kaikille nähtäväksi. Entertainment Software Association on kertonut säännösten tulevan voimaan ensi vuoden puolella.

Monet pelifirmat ovat jo luvanneet tuoda loot boxien todennäköisyydet esille. Yritysten joukossa on mm. Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Bethesda, , Electronic Arts, Take-Two Interactive sekä Ubisoft.

Loot boxit ovat jo pitkään olleet suurennuslasin alla ja monet maat ovat aktivoituneet loot boxien uhkapelimaisen luonteen vuoksi. Apple teki linjauksen loot boxien todennäköisyyksistä IOS -peleille jo vuonna 2017 ja Google seurasi myöhemmin perässä Play -kaupassa olevia pelejä koskien.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi