Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi

Pelaajia on kuultu. Heavy ammo ilmestymisiä on säädetty seuraavissa pelimuodoissa Cruciblessa:

  • Controlissa ensin 45 sekuntia, sitten 120 sekuntia. Päivitystä ennen jälkimmäinen aika oli 60 sekuntia.
  • Clash ja Supremacy nyt 60 sekunnissa, sitten 120 sekunnissa. Ennen oli 15 ja 60 sekunnin välein.

Uuteen 3v3 Survivaliin ei vielä tullut muutoksia, mutta seuraavanlaiset korjaukset ovat suunniteltu. Heavy ammon ilmestymisnopeus olisi 60 sekuntia nykyisen 30 sekunnin sijaan, mutta myöhemmin pysyisi nykyisessä 60 sekunnissa. Tämä vähennys on siis sama, mitä Elimination ja 6vs6 modeissa on tällä hetkellä.

Heavy ammon tippumisnopeuksien hidastamisella pyritään saamaan pelaajat liikkuvaisemmaksi kentällä sen sijaan, että tietyissä paikoissa kannattaisi harrastaa niinsanottua leiriytymistä ylivoimaisen pelialueen kohdan takia.

Kommentoi

Huhu: Diablo II uusinto tulossa tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Diablo II uusinto tulossa tänä vuonna

Diablo II

Uutisoimme taannoin, että mahdollista Diablo II uusintoa ei ehkä koskaan päästäisi näkemään alkuperäisen koodin puuttuessa. Mutta nyt ranskalaisen Actugaming sivuston mukaan kyseinen uusinto olisi tulossa jo tänä vuonna.

Uusinto kantaisi huhun mukaan nimeä Diablo 2 Resurrected ja sen parissa työskentelee lähteen mukaan Activisionin alainen Vicarious Visions. Samainen pulju on aiemmin työstänyt mm. -pelin PC version ja Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelin uusinnon.

Nähtäväksi jää saadaanko Diablo II uusinto ja tuleeko se olemaan yhtään parempi mitä Warcraft 3 Reforged oli ilmestyessään. Sillä välin kun mahdollista uusintoa odotellaan kannattaa tutustua erään Grim Dawn modaajan tekemään Diablo II modiin.

Kommentoi

Destiny 2 -pelin miekat saavat uuden päivityksen maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -pelin miekat saavat uuden päivityksen maaliskuussa

Viime vuonna toteutettu pikapäivitys -peliin paransi raskaiden ammusten käyttäjäystävällisyyttä. Nyt peliyhtiö on päättänyt miekkojen parannuksista, jotka valmistuvat maaliskuussa.

Destinyssä miekoilla on kolme eri liikettä, kevyt hyökkäys, raskas hyökkäys sekä puolustus, jolla estetään vahinko. Uuden päivityksen myötä miekkojen liikkeet tasapuolistuvat ja jokainen miekka saa automaattisesti latautuvan energiamittarinsa. Lisämittari tulee perusammusten rinnalle, jota miekat kuluttavat tällä hetkellä jokaisella liikkeellään.

Pelaajat hallinnoivat miekan energiaa käyttämällä asettaan oikein. Puolustus tyhjentää miekan energian, mutta säästää ammuksia. Raskas hyökkäys kuluttaa energiaa ja sen heilautus imee energian loppuun, mikäli mittari on täynnä. Tällöin hyökkäys on tehokkaampi. Raskaat hyökkäykset ovat heikompia, mikäli kulutettavaa energiaa on vähemmän.

Kevyt hyökkäys kiertää ikuisesti. Peliyhtiön päätöksen tarkoituksena on minimoida miekan käytön riskejä. Linjauksen myötä raskaalle ja kevyellä hyökkäykselle tulee selkeä ero.

Destiny 2 -pelin miekat eivät ole olleet edeltäjänsä tavoin pelaajien suosiossa. Tällä hetkellä niiden käyttöön liittyy riski ja aiheutetut vahingot siihen nähden ovat vähäisiä.

Kuva: Xbox achievements

Kommentoi