Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi

Pelaajia on kuultu. Heavy ammo ilmestymisiä on säädetty seuraavissa pelimuodoissa Cruciblessa:

  • Controlissa ensin 45 sekuntia, sitten 120 sekuntia. Päivitystä ennen jälkimmäinen aika oli 60 sekuntia.
  • Clash ja Supremacy nyt 60 sekunnissa, sitten 120 sekunnissa. Ennen oli 15 ja 60 sekunnin välein.

Uuteen 3v3 Survivaliin ei vielä tullut muutoksia, mutta seuraavanlaiset korjaukset ovat suunniteltu. Heavy ammon ilmestymisnopeus olisi 60 sekuntia nykyisen 30 sekunnin sijaan, mutta myöhemmin pysyisi nykyisessä 60 sekunnissa. Tämä vähennys on siis sama, mitä Elimination ja 6vs6 modeissa on tällä hetkellä.

Heavy ammon tippumisnopeuksien hidastamisella pyritään saamaan pelaajat liikkuvaisemmaksi kentällä sen sijaan, että tietyissä paikoissa kannattaisi harrastaa niinsanottua leiriytymistä ylivoimaisen pelialueen kohdan takia.

Kommentoi

Destiny 2 -pelin 17. kausi Season of the Haunted sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -pelin 17. kausi Season of the Haunted sai uuden trailerin

Destiny 2

2 -pelin seitsemästoista kausi Season of the Haunted tuo takaisin mm. Leviathanin korruptoituneessa muodossa. Voit katsoa kauden trailerin alta.

Kausi tuo mukanaan Nightmare Contaimentin, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan jälleen Emperor Caluksen Leviathan alukselle. Mukana on myös Sever, joka vie pelaajat aluksen alosissa viliseviin sokkeloihin.

Luvassa on myös uusi alaluokka Solar 3.0, joka valjastaa Aspects ja Fragments -järjestelmien voimat. Pelaajat saavat käyttöönsä täysin uusia buildeja ja pääsevät taistelemaan tulta vastaan tulella.

Mukana on myös uusia eksoottisia aseita ja varusteita kuten Shiro 4:n Exotic Sidearm. Kausipassin omistavat saavat kyseisen aseen suoraan.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Destiny 2 -pelin Guardian Games -tapahtuma käynnistyi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -pelin Guardian Games -tapahtuma käynnistyi

Destiny 2

Destiny 2 -pelin Guardian Games -tapahtuma on käynnistynyt ja pelaajat ympäri maailmaa voivat osallistua ja siivittää oman hahmoluokkansa voittoon.

Guardian Games Cup kestää aina toukokuun 24. päivään asti ja siinä pelaajat pääsevät fireteamiensä kanssa taistelemaan muita vastaan sekä keräämään varoja hyväntekeväisyyteen.

Pelaajat pelaavat ensin harjoituspelilistaa ennen kuin päätyvät erityiselle Strike -pelilistalle, jossa pyrkivät ansaitsemaan Strike -mitaleja.

Myös muista PvE -tapahtumista voi kerätä erityisiä Laureleita, jotka auttavat oman hahmoluokan etenemistä listoilla. Lisäksi luvassa on erityisiä palkintoja kuten Heir Apparent Exotic Machine Gun, Legendary SMG sekä Exotic Ship.

Voittava hahmoluokka palkitaan tapahtuman päättäjäisissä toukokuun 24. päivä ja palkintoa pidetään näkyvillä Towerissa loppuvuoden ajan.

Destiny 2: Witch ilmestyy helmikuun 22. päivä. on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi