Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi

Pelaajia on kuultu. Heavy ammo ilmestymisiä on säädetty seuraavissa pelimuodoissa Cruciblessa:

  • Controlissa ensin 45 sekuntia, sitten 120 sekuntia. Päivitystä ennen jälkimmäinen aika oli 60 sekuntia.
  • Clash ja Supremacy nyt 60 sekunnissa, sitten 120 sekunnissa. Ennen oli 15 ja 60 sekunnin välein.

Uuteen 3v3 Survivaliin ei vielä tullut muutoksia, mutta seuraavanlaiset korjaukset ovat suunniteltu. Heavy ammon ilmestymisnopeus olisi 60 sekuntia nykyisen 30 sekunnin sijaan, mutta myöhemmin pysyisi nykyisessä 60 sekunnissa. Tämä vähennys on siis sama, mitä Elimination ja 6vs6 modeissa on tällä hetkellä.

Heavy ammon tippumisnopeuksien hidastamisella pyritään saamaan pelaajat liikkuvaisemmaksi kentällä sen sijaan, että tietyissä paikoissa kannattaisi harrastaa niinsanottua leiriytymistä ylivoimaisen pelialueen kohdan takia.

Kommentoi

Lisää Destiny 2 -aiheisia kenkiä luvassa Palladiumilta Kommentit pois päältä artikkelissa Lisää Destiny 2 -aiheisia kenkiä luvassa Palladiumilta

Destiny 2 x Palladium

on jälleen lyöttäytynyt yhteen kenkävalmistaja Palladiumin kanssa lanseerakseen 2: The Witch Queen -aiheisia jalkineita. Aiemmin on julkaissut mm. 2: Beyond Light -aiheisia kenkiä.

Kenkämalleja on saatavilla kaksi erilaista Pallashock Witch sekä Pampa Witch Queen. Mallit perustuvat Palladiumin jo olemassa oleviin malleihin.

Pelin hahmojen inspiroimassa Pallashock Witch Queen -mallissa on vahvatekoinen puuvillakangaspäällinen, johon on sekoitettu nylon- ja nahkayksityiskohtia sekä sinisiä nauhayksityiskohtia.

Malli on saatavilla ainutlaatuisena khakin värisenä Witch Queen -lisäosan pelaajille Rewards -ohjelman kautta. Kaksi muuta värivaihtoehtoa beige ja musta ovat saatavilla kaikille. Hintaa Pallashock -kengille kertyy 169,95 euroa.

Pampa Witch Queen -mallissa on puolestaan paksuun puuvillakankaaseen suunniteltu päällinen, jota on vahvistettu nahkapinnoilla. Pampa Witch on rento, tennarien inspiroima korkeavartinen saapas. Hintaa Pampa -kengille kertyy 149,95 euroa.

Kengät ovat saatavilla Palladiumin verkkokaupoista.

Kommentoi

Destiny 2 juhlalisäosa jaossa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 juhlalisäosa jaossa ilmaiseksi PC:lle

Destiny 2

jakaa parhaillaan ilmaiseksi 2 -peliin kehittäjä Bungien 30-vuotis juhlalisäosaa :lle.

Paketti sisältää uuden Dungeonin, Gjallarhorn Exotic -raketinheittimen, Thorn -suojasetin, muitakin uusia aseita, varusteita sekä muuta. Varusteet perustuvat Bungien historiaan.

Uusi Dungeon on Cosmodromen innoittama luolasto, johon pelaajat pääsevät seikkailemaan ja etsimään rikkauksia kolmen pelaajan voimin.

Voit ladata 2: 30th Anniversary Pack -lisäosan :lle täältä aina elokuun 30. päivä asti.

Kommentoi