Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2:n pikapäivitys korjaa raskaiden ammusten ilmestymiset hitaammaksi

Pelaajia on kuultu. Heavy ammo ilmestymisiä on säädetty seuraavissa pelimuodoissa Cruciblessa:

 • Controlissa ensin 45 sekuntia, sitten 120 sekuntia. Päivitystä ennen jälkimmäinen aika oli 60 sekuntia.
 • Clash ja Supremacy nyt 60 sekunnissa, sitten 120 sekunnissa. Ennen oli 15 ja 60 sekunnin välein.

Uuteen 3v3 Survivaliin ei vielä tullut muutoksia, mutta seuraavanlaiset korjaukset ovat suunniteltu. Heavy ammon ilmestymisnopeus olisi 60 sekuntia nykyisen 30 sekunnin sijaan, mutta myöhemmin pysyisi nykyisessä 60 sekunnissa. Tämä vähennys on siis sama, mitä Elimination ja 6vs6 modeissa on tällä hetkellä.

Heavy ammon tippumisnopeuksien hidastamisella pyritään saamaan pelaajat liikkuvaisemmaksi kentällä sen sijaan, että tietyissä paikoissa kannattaisi harrastaa niinsanottua leiriytymistä ylivoimaisen pelialueen kohdan takia.

Destiny 2 -aiheinen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 -aiheinen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Destiny 2

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen -aiheinen pelipaketti, joka sisältää kaikki tähän mennessä peliin julkaistut lisäosat.

Paketti maksaa yhteensä 36,95 euroa ja siihen kuuluvat nämä lisäosat:

 • Destiny 2: Lightfall + Annual Pass
 • Destiny 2: The Witch Queen
 • Destiny 2: 30th Anniversary Pack
 • Destiny 2: Beyond Light
 • Destiny 2: Shadowkeep
 • Destiny 2: Forsaken Pack

Paketti on hankittavissa aina helmikuun 28. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle.

Destiny 2: Legacy Collection ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2: Legacy Collection ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Destiny 2: Witch Queen

Pelikauppapaikka tarjoaa rajoitetun ajan ilmaiseksi : Legacy Collection (2023) -peliä -pelaajille. Tämä massiivinen kokoelma sisältää kolme lisäosaa, runsaasti eksklusiivisia aseita ja suojia sekä uuden elementtialaluokan Stasiksen, joka antaa pelaajille mahdollisuuden hallita taistelukenttää jään avulla.

Destiny 2 on vuodesta 2017 lähtien pelaajia lumonnut ilmainen toiminta-MMO-peli. Peli tarjoaa laajan ja jatkuvasti kehittyvän maailman, syvällisen ja kiehtovan tarinan sekä jännittävän moninpelikokemuksen. Pelaajat voivat valita kolmesta luokasta – Warlock, Titan sekä Hunter – joista jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja pelityylinsä. He voivat sitten lähteä eeppisille seikkailuille aurinkokunnan halki taistellen voimakkaita vihollisia vastaan ja suojellen ihmiskuntaa pimeyden voimilta.

Mitä Legacy Collection -versioon kuuluu?

 • Destiny 2 -peruspeli.
 • Destiny 2: Beyond Light – Matka jääplaneetta Europolle ja kohtaaminen Eramis-nimisen Fallen Kellin kanssa, joka on hallinnut Stasis-voimaa.
 • Destiny 2: Shadowkeep – Tutustuminen muinaiseen Hive-keppeen Kuussa ja painajaisten salojen selvittäminen.
 • Destiny 2: The Witch Queen – Kohtaaminen Savathûn-nimisen ovelan Hive-jumalattaren kanssa ja hänen valtaistuinsalaisuuksiensa paljastaminen.
 • Kaikki nykyiset eksklusiiviset aseet ja haarniskat
 • Mahdollisuus avata Stasis, voimakas uusi elementtialaluokka

Älä missaa tilaisuutta lunastaa omaa ilmaiskappalettasi Destiny 2: Legacy Collection (2023) -pelistä Epic Games Storesta. Tarjous on voimassa ensi viikon keskiviikkoon joulukuun 20. päivään asti. Lunastaaksesi oman kappaleesi, käy yksinkertaisesti Epic Games Storessa ja lisää peli kirjastoosi. Kun olet sen tehnyt, peli on sinun ikuisesti.