Destroy All Humans! 2 -uusinto ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Destroy All Humans! 2 -uusinto ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri

Destroy All Humans! 2 - Reprobed 

THQ Nordic on julkaisemassa vuoden 2006 klassikkopelin Destroy All Humans! 2 -uusintoa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle elokuussa. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed -nimellä kulkevan pelin on kehittänyt täysin tyhjältä pohjalta Black Forest Games ja käytössä on Engine 4 -pelimoottori. Pelissä on kahden pelaajan paikallinen co-op -tila ja aiempaa suurempi avoin maailma.

Alkuperäinen vuoden 2006 peli ilmestyi ja alkuperäiselle Xbox -konsolille. Pelin kehityksestä vastasi tuolloin Pandemic Studios.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed saapuu ja Xbox Series X sekä S -konsoleille ja PC:lle elokuun 30. päivä.

Kommentoi

Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa

Alone in the Dark

Parhaiten 90-luvun osista tunnettu Alone In the Dark -kauhupelisarja näyttäisi saavan jatkoa, mikäli peliteollisuuden sisäpiiriläistä on uskoa.

Huhun taustalla on The Snitch niminen Twitter -tili, joka on aiemminkin paljastanut tulevista peleistä onnistuneesti. Viestin teksti on peräisin vuoden 2005 Alone in the Dark -aiheisesta elokuvasta.

Uusi Alone in the Dark -peli saatetaan paljastaa jo tänä perjantaina, sillä pelisarjan omistava Nordic on järjestämässä tapahtumaa jossa se paljastaa uusia pelejä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat Alone in the ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: Illumination vuonna 2015.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin Saints Row IV ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi