Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti Kommentit pois päältä artikkelissa Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti

Pokémon: Detective Pikachu (Warner Bros)

6.8 / 10
Hyvää Hyvin toteutetut Pokémonit, toimintakohtaukset ovat hauskaa katsottavaa ja kaiken kruunaa Mewtwo:n kulmien kurtistelu Huonoa Onhan se vähän hölmö tietenkin Lyhyesti Pokémon: Detective Pikachu on hauska toimintaelokuva lapsille ja ainakin tilapäisesti lapsenmielisyyteen kykeneville.

Kun näin ensimmäisen animaatioiden ulkopuolelle astelleen -tuotoksen trailerin muistin 1990-luvun alkupuolen ja Turtlesit. Pokémon: Detective Pikachun trailerin herättämä kollektiivinen hämmästys ja ihmetys ei vetänyt mukaansa, koska tapa tehdä tutuista piirroshahmoista realistisia oli tuttu jo siitä ajasta kun itse olin lapsi. Sattuneesta syystä sillä ikäluokalla, joka tuntee omasta lapsuudestaan Turtlesien, Dinosaursien ja muiden aikanaan nukeilla toteutettujen hahmojen estetiikan on sen ikäisiä lapsia, joille Pikachun etsiväseikkailu on suunnattu. En ole itse Pokémon -fani, joten hahmot ovat lähinnä pinnallisesti tuttuja, mutta se ei haitannut missään vaiheessa.

Jos pitäisi valita yksi elokuva, missä on paljon samaa, olisi se muutaman vuoden takainen turri-noir . Jotkut uskaltavat jopa käyttää sanaa 'remake'. Itse en menisi niin pitkälle, vaikka paljon yhteisiä elementtejä onkin. Pokémon: Detective Pikachun ehdoton koukku on siinä, miten se yhdistää toimintaelokuvan tummasävyisiä elementtejä kepeään koululaisille tarkoitettuun elokuvaan samalla tavalla, joskin hieman lievemmin kuin oman lapsuuteni Turtles ja sen jatko-osat. Nuoremmat Pokémon-fanit löytävät nostalgiaa tutuista hahmoista, jotka on ensimmäistä kertaa mallinnettu kulkemaan oikeiden ihmisten seassa. Omalle ikäluokalleni nostalgia löytyy nyansseista ja vaikutteista, jotka sijoittuvat 80- ja 90-lukujen vaihteeseen ja sen ajan populaarikulttuuria muovanneisiin teoksiin.

Kokemus ei ollut fiksu, eikä taiteellisesti erityisen korkeatasoinen mutta se oli pirun hauska. Elokuvaa ei voi mennä katsomaan ilman valtavaa kasaa karkkia, popcornia ja huumoria, koska muuten siinä näkee vain vikoja ja heikkouksia.  osaa nauraa itselleen ja otuksille joihin se perustuu, eikä onnekseen välitä nauraako yleisö sille vai sen kanssa.

Ohjaaja Andy Muschietti: ”The Flash epäonnistui, koska hahmo ei kiinnosta ihmisiä” Kommentit pois päältä artikkelissa Ohjaaja Andy Muschietti: ”The Flash epäonnistui, koska hahmo ei kiinnosta ihmisiä”

-elokuvan ohjaaja Andy Muschietti on myöntänyt elokuvan taloudellisen epäonnistumisen syyksi sen, ettei hahmo resonoi tarpeeksi laajan yleisön kanssa. Muschietti totesi Radio Tu -haastattelussa, että elokuvan ongelmana oli sen kyvyttömyys vedota Hollywoodin ”neljään kvadranttiin” – eli miehiin ja naisiin, sekä alle että yli 25-vuotiaisiin.

”Kaikki eivät yksinkertaisesti välitä Flashista”

Kun käytät 200 miljoonaa dollaria elokuvaan, studion tavoite on saada jopa isoäitisi teatteriin. Mutta olen keskusteluissani huomannut, että moni ei yksinkertaisesti välitä Flashista hahmona, erityisesti naisyleisön keskuudessa. – Muschietti kertoi, että odotti 200 miljoonan dollarin budjetilla tehdyn elokuvan houkuttelevan kaikenikäiset yleisöt.

Kritiikkiä ja ulkoisia tekijöitä

The Flash kärsi myös muista ongelmista. Elokuvaa arvosteltiin paljon sen tietokoneanimaation laadusta, erityisesti edesmenneiden näyttelijöiden digitaalisten cameo-roolien kohdalla, joita tehtiin ilman omaisten suostumusta. Lisäksi elokuva julkaistiin loppuvaiheilla, jolloin kiinnostus kokonaisuutta kohtaan oli jo hiipunut.

Huonosta vastaanotosta huolimatta ei ole katkaissut suhteitaan Muschiettiin. Hänen on raportoitu ohjaavan uuden -elokuvan , joka kuuluu James Gunnin ja Peter Safranin johtamaan uudistettuun DC-universumiin.

Mitä seuraavaksi DC:lle?

Vaikka The Flash oli taloudellinen pettymys, DC näyttää oppineen virheistään ja suuntaa katseensa tulevaisuuteen uudella strategialla. The Brave and the Bold ja muut tulevat projektit edustavat uuden DC-universumin alkua, jossa on selvästi tavoitteena laajempi yleisön saavuttaminen ja tarkempi hahmojen käsittely.

Will Smith vihjaa yhteydestä Matrix-maailmaan – mutta miten? Kommentit pois päältä artikkelissa Will Smith vihjaa yhteydestä Matrix-maailmaan – mutta miten?

Näyttelijä Will Smith herättää spekulaatiota julkaisemallaan kryptisellä viestillä, joka viittaa hänen menneisyyteensä ja mahdolliseen rooliin -maailmassa. Instagramiin ladatussa videossa Smith kertaa tarinan, jossa hän kieltäytyi Neo-roolista vuonna 1997 tehdäkseen elokuvan . Roolin nappasi lopulta Keanu Reeves, ja Matrixista tuli ikoninen osa elokuvahistoriaa.

Millaista Matrix olisi ollut, jos Will Smith olisi ollut Neo? – Smith kysyy videossa.

Wake up, Will… The Matrix has you.. – Hän lisää lopuksi arvoituksellisen viestin.

Ei mukana tulevassa Matrix-elokuvassa

Vaikka viesti on herättänyt fanien toiveita, The Hollywood Reporter kertoo, ettei Smith ole mukana seuraavassa Matrix-elokuvassa. Uuden Matrix-elokuvan ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii Drew Goddard, joka tunnetaan elokuvasta . Tämä elokuva on ensimmäinen pääsarjan Matrix-elokuva, jota Wachowskit eivät ohjaa. Lana Wachowski toimii kuitenkin tuottajana.

Mitä Smithin vihje tarkoittaa?

Toistaiseksi ei tiedetä, mitä Smithin viesti tarkalleen tarkoittaa. On mahdollista, että hän liittyy Matrix-maailmaan tavalla, joka ei vaadi pääroolia tulevassa elokuvassa. Fanit ovat ehdottaneet vaihtoehtoja, kuten animaatioprojektia tai markkinointikampanjaa, joka leikkii Matrixin mitä jos -skenaariolla.

Matrixin maailma jatkuu

Matrix-universumi kasvaa edelleen. Vuoden 2021 Matrix: Resurrections toi päätökseen Neo ja Trinityn tarinan, mutta jätti oven avoimeksi uusille kertomuksille. näyttääkin panostavan Matrixin monipuoliseen maailmaan ja sen lukemattomiin tarinamahdollisuuksiin.

Vaikka Smith ei ehkä astu Neo-rooliin, yksi asia on varmaa: Matrix-maailmassa kaikki on mahdollista. Fanit odottavat nyt jännittyneinä, mitä tuleman pitää.