Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti Kommentit pois päältä artikkelissa Detective Pikachua ei pidä ottaa liian vakavasti

Pokémon: Detective Pikachu (Warner Bros)

6.8 / 10
Hyvää Hyvin toteutetut Pokémonit, toimintakohtaukset ovat hauskaa katsottavaa ja kaiken kruunaa Mewtwo:n kulmien kurtistelu Huonoa Onhan se vähän hölmö tietenkin Lyhyesti Pokémon: Detective Pikachu on hauska toimintaelokuva lapsille ja ainakin tilapäisesti lapsenmielisyyteen kykeneville.

Kun näin ensimmäisen animaatioiden ulkopuolelle astelleen -tuotoksen trailerin muistin 1990-luvun alkupuolen ja Turtlesit. Pokémon: Detective Pikachun trailerin herättämä kollektiivinen hämmästys ja ihmetys ei vetänyt mukaansa, koska tapa tehdä tutuista piirroshahmoista realistisia oli tuttu jo siitä ajasta kun itse olin lapsi. Sattuneesta syystä sillä ikäluokalla, joka tuntee omasta lapsuudestaan Turtlesien, Dinosaursien ja muiden aikanaan nukeilla toteutettujen hahmojen estetiikan on sen ikäisiä lapsia, joille Pikachun etsiväseikkailu on suunnattu. En ole itse Pokémon -fani, joten hahmot ovat lähinnä pinnallisesti tuttuja, mutta se ei haitannut missään vaiheessa.

Jos pitäisi valita yksi elokuva, missä on paljon samaa, olisi se muutaman vuoden takainen turri-noir . Jotkut uskaltavat jopa käyttää sanaa 'remake'. Itse en menisi niin pitkälle, vaikka paljon yhteisiä elementtejä onkin. Pokémon: Detective Pikachun ehdoton koukku on siinä, miten se yhdistää toimintaelokuvan tummasävyisiä elementtejä kepeään koululaisille tarkoitettuun elokuvaan samalla tavalla, joskin hieman lievemmin kuin oman lapsuuteni Turtles ja sen jatko-osat. Nuoremmat Pokémon-fanit löytävät nostalgiaa tutuista hahmoista, jotka on ensimmäistä kertaa mallinnettu kulkemaan oikeiden ihmisten seassa. Omalle ikäluokalleni nostalgia löytyy nyansseista ja vaikutteista, jotka sijoittuvat 80- ja 90-lukujen vaihteeseen ja sen ajan populaarikulttuuria muovanneisiin teoksiin.

Kokemus ei ollut fiksu, eikä taiteellisesti erityisen korkeatasoinen mutta se oli pirun hauska. Elokuvaa ei voi mennä katsomaan ilman valtavaa kasaa karkkia, popcornia ja huumoria, koska muuten siinä näkee vain vikoja ja heikkouksia.  osaa nauraa itselleen ja otuksille joihin se perustuu, eikä onnekseen välitä nauraako yleisö sille vai sen kanssa.

Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, milloin jatko-osan kuvaukset alkavat ja yleisen sijainnin, jossa tuotanto toteutetaan.

Kuvausten on määrä alkaa kesäkuussa ja kamerat liikkuvat kohti Australiaa. Tämä ei ole yllättävää, sillä myös Mortal Kombat kuvattiin useissa paikoissa Etelä-Australiassa. Lisäksi kuvaukset kestivät noin kolme kuukautta, mikä tarkoittaa sitä, että jos Mortal Kombat 2 noudattaa tätä aikataulua, sen kuvaukset voisivat olla purkissa syksyyn mennessä.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.

Tulevasta The Matrix: Resurrections -elokuvasta saatiin ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta The Matrix: Resurrections -elokuvasta saatiin ensimmäiset kuvat

Odotetun -elokuvan ensimmäinen traileri on vihdoin julkaistu. Voit katsoa sen alta.

Leffasarjan neljäs osa on jatkoa vuoden 2003 The Revolutions -elokuvalle. Neljännessä elokuvassa Neon, Trinityn, Morpheuksen sekä kumppaneiden tarina saadaan päätökseen.

Leffan pääosissa nähdään Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss tututissa rooleissaan. Muuhun näyttelijäkaartiin kuuluvat Yahya Abdul-Mateen II (), Jessica Henwick (Game of Thrones, ), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith (), Jonathan Groff () sekä Toby Onwumere (). Toinen alkuperäisten leffojen luojista Lana Wachowski toimii elokuvan käsikirjoittajana, ohjaajana sekä tuottajana.

The Matrix: Resurrections ilmestyy joulukuun 22. päivä 2021 leffateattereihin ja -palveluun.