Devil May Cry 3 saa erikoisjulkaisun Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Devil May Cry 3 saa erikoisjulkaisun Switchille

Devil May Cry 3

3 on saamassa Special Edition -julkaisun Switch -konsolille helmikuussa 2020. Alunperin 2 -konsolille vuonna 2005 ilmestynyt peli on sittemmin ilmestynyt :lle ja ja One -konsoleille.

Nimestään huolimatta peli sijoittuu alkuperäisen Devil May Cry -pelin edeltävään aikaan ja kymmenen vuotta sen tapahtumia ennen. Siinä päähahmo Dante yrittää estää veljensä Vergilin ilkeät suunnitelmat ja estää demonit valtaamasta maailman.

Erikoisversion myötä voi pelihahmokseen valita Vergilin. Peli sisältää myös 9 999 kerroksen Bloody Palace -selviytymistilan.

The 3 Special Edition ilmestyy Switch -konsolille helmikuun 20. päivä.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi