Devil May Cry 5 julkaistaan maaliskuussa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Devil May Cry 5 julkaistaan maaliskuussa – katso ensimmäinen traileri

Devil May Cry -pelisarja saa odotetun jatkon kun sen viides osa julkaistaan maaliskuun 8. päivä ensi vuoden puolella PS4 ja One -konsoleille, sekä PC:lle. Capcomin kehittämästä ja julkaisemasta pelistä on julkaistu nyt ensimmäinen traileri, sekä 20 minuuttinen pelitraileri.

Pelissä palataan pääsankareiden Neron ja Danten rooliin. Pelissä tulee olemaan myös kolmas pelattava hahmo.

Ensimmäinen Devil May Cry -peli ilmestyi vuonna 2001 2 -konsolille. Pelisarjan edellisestä instanssista on ehtinyt kulua jo kymmenen vuotta; Devil May Cry 4 ilmestyi vuonna 2008. Sarjan rebootti DmC: Devil May Cry ilmestyi vuonna 2013.

Kommentoi

Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri

4 VR -peli on saanut 2 -laseilla erityisen The Mercenaries -päivtyksen, jonka trailerin voit katsoa alta.

Hiljattaisen Meta Quest -pelitapahtuman yhteydessä julkaistu päivitys tuo peliin uutta pelattavaa kuten vihollisaaltoja syöksevän pelitilan. Mukana on myös 20 erityistä -tilaan suunniteltua haastetta kuten Wild West, Avast Ye Matey ja The Cover of Night. Pelaajat voivat haasteita suorittamalla ansaita uusia vaatetuksia, skinejä aseisiin sekä uusia pelitiloja.

Alunperin vuonna 2005 julkaistu peli ottaa täyden hyödyn irti virtuaalitodellisuudesta samalla hyödyntäen Oculus Touch -ohjaimia, jotka luovat täysin uudenlaisen tuntuman pelin aseisiin sekä ohjaukseen. Kehittäjä Armature Studio kertoo, että aseet ja tavarat nostetaan fyysisesti maasta. Erilaisia aseita on mahdollista käyttää molemmissa käsissä. Myös vihollisten hyökkäykset on optimoitu ensimmäisen persoona taisteluun. VR -versio käyttää pelin alkuperäisiä tasoja sekä animaatioita ehostetuilla tekstuureilla.

4 ja The Mercenaries -päivitys on saatavilla 2 -laseille.

Kommentoi

Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna

Exoprimal

Monet ovat odottaneet Dino Crisis -pelisarjan paluuta, mutta hiljattain pidetyssä PlayStation State of Play -tapahtumassa Capcom paljasti uuden dinosauruspelin. Kyseessä on Exoprimal -moninpeli, joka on tulossa PC:lle ja konsoleille ensi vuoden puolella.

Exoprimal on täysin uusi pelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin ja laitetaan taistelemaan toisia pelaajia ja dinosauruksia vilisevään futuristiseen kaupunkiin.

Pelin keskeinen pelitila on Dino Survival, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelee toisiaan vastaan erinäisiä tavotteita saavuttaen. Nämä voivat olla dinosauruksia vastaan taisteleminen, tavaroiden vieminen paikasta toiseen tai tietyn alueen puolustaminen.

Exoprimal ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi