Diablo IV huhut saivat lisää pohjaa – peli mainittu virallisessa taidekirjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV huhut saivat lisää pohjaa – peli mainittu virallisessa taidekirjassa

Diablo

IV -peliä on odotettu jo kauan ja muutama viikko sitten peli alkoi konkretisoitumaan kun se mainittiin pelisarjan virallisessa saksankielisessä taidekirjassa.

Tällöin kyseessä oli vain pelkkä pelin nimi, mutta viimeisin vuoto paljastaa myös että pelissä nähtäisiin tuttu hahmo – Lilith.

Huhujen mukaan peli nähtäisiin tulevana viikonloppuna järjestettävässä BlizzCon -tapahtumassa 2 -pelin kanssa. Myös uudelleenmasteroinnin julkaisusta samaisen tapahtuman yhteydessä on huhuiltu.

sai viime vuonna lokaa niskaan faneiltaan lanseeratessaan Diablo -sarjaan perustuvan Immortal -mobiilipelin. Nähtäväksi jää saako firma voitettua pelisarjan fanit jälleen puolelleen jos se vihdoin paljastaa Diablo IV -pelin virallisesti.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee NetEase Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

NetEase investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

NetEase tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, Overwatch sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi