Diablo IV huhut saivat lisää pohjaa – peli mainittu virallisessa taidekirjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV huhut saivat lisää pohjaa – peli mainittu virallisessa taidekirjassa

Diablo

-peliä on odotettu jo kauan ja muutama viikko sitten peli alkoi konkretisoitumaan kun se mainittiin pelisarjan virallisessa saksankielisessä taidekirjassa.

Tällöin kyseessä oli vain pelkkä pelin nimi, mutta viimeisin vuoto paljastaa myös että pelissä nähtäisiin tuttu hahmo – Lilith.

Huhujen mukaan peli nähtäisiin tulevana viikonloppuna järjestettävässä -tapahtumassa -pelin kanssa. Myös uudelleenmasteroinnin julkaisusta samaisen tapahtuman yhteydessä on huhuiltu.

sai viime vuonna lokaa niskaan faneiltaan lanseeratessaan Diablo -sarjaan perustuvan -mobiilipelin. Nähtäväksi jää saako firma voitettua pelisarjan fanit jälleen puolelleen jos se vihdoin paljastaa Diablo IV -pelin virallisesti.

Overwatch 2:n ohjaaja myöntää, että monet Steamin negatiiviset arvostelut kumpuavat peruutetusta PvE-sisällöstä Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2:n ohjaaja myöntää, että monet Steamin negatiiviset arvostelut kumpuavat peruutetusta PvE-sisällöstä

Overwatch 2 julkaistiin Steamissa 10. elokuuta ja sillä on tällä hetkellä yli 150 tuhatta arvostelua, jotka ovat Steamin mukaan ”ylivoimaisesti negatiivisia”. Ja ei ihme, sillä monet pelaajat käyttävät tätä hyväkseen kritisoidakseen pelin free-to-play -rakennetta ja sen luopumisesta paljon luvatusta PvE-materiaalista. Steamin tilastojen mukaan vain noin 9 % käyttäjien lähettämistä arvosteluista ovat myönteisiä.

Overwatch-blogissa Aaron Keller myönsi ymmärtävänsä negatiivisten arvosteluiden taustalla olevat syyt.


”Julkaisimme :n myös Steamissa, ja vaikka negatiivinen arvostelupommitus ei olekaan ollut hauska kokemus, on ollut hienoa nähdä, että monet uudet pelaajat hyppäävät mukaan Overwatch 2:n ensimmäistä kertaa. Tavoitteemme Overwatch 2:n kanssa on ollut tehdä pelistä helpommin saavutettavissa olevan kuin ennen.” Keller kirjoittaa.

”Monet Steamin arvostelut mainitsevat vuonna 2019 ilmoitetun PvE:n peruuntumisen yhtenä tärkeimmistä syistä pelin tyytymättömyyteen. Ymmärrän tuon. PvE:n tuominen peliin oli kunnianhimoinen projekti, jota emme lopulta pystyneet toteuttamaan.”

Tämän myönnettyään Keller totesi, että suunnitelmana on edelleen jatkaa pelin parantamista siinä toivossa, että fanit voitetaan takaisin Overwatch 2:n pariin.

Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli

Diablo IV

oli kesäkuun myydyin peli, ja se ohitti muun muassa Final Fantasy XVI:n ja Street Fighter 6 myynnin mennen tullen. Siitä huolimatta, että Diablo IV julkaistiin 6. kesäkuuta, on se Circanan vuoden myydyimpien videopelien listalla sijalla 3. Näin se ohittaakin useita muita nimikkeitä, jotka ovat olleet ulkona jo kuukausia, esimerkkeinä Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022), Star Wars: Jedi Survivor ja FIFA 23.


Diablo IV:n 3. sijaa edeltäviin videopeleihin kuuluvat ensimmäisellä sijalla oleva Hogwarts Legacy ja toisella sijalla oleva The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Diablo IV:n kehittäjä ja Activision Blizzardin osasto kokivat ennätyksellisen kasvun myynnissä viimeisellä neljänneksellä videopelin kesäkuun julkaisun jälkeen – mikä nosti liikevaihtoa 160% viime vuodesta hieman yli miljardiin dollariin.

Diablo IV:tä myytiin viiden päivän sisällä 666 miljoonan dollarin edestä, mikä teki siitä Blizzardin nopeimman myydyn videopelin. Pelin myynnissä oli kuitenkin etumatkana oletettavasti miljoonien käyttäjien osallistuminen pelin Early Access kontenttiin, joka tuli neljä päivää ennen julkaisupäivää.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista videopelisarjoista, jonka ensimmäinen osa julkistiin vuonna 1996. Toimintaroolipeli sisältää keskiaikaisen, okkulttisen taiteen tyylin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia hirviöitä ja demoneita vastaan.