Diablo II: Resurrected -pelistä saatiin 11-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo II: Resurrected -pelistä saatiin 11-minuuttinen pelivideo

Diablo II: Resurrected

Blizzard käynnisti viime viikon perjantaina Diablo II: Resurrected -pelin -kokeilujakson pelin ennakkoon tilanneille. Tänä perjantaina elokuun 20. päivä beta jakso alkaa avoimesti kaikille muille. Samalla pelistä on saatu uusi 11-minuuttinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videolla nähdään 11-minuuttia pelin -versiosta, jossa pelataan Druid -hahmolla. Kyseessä on myöskin pelin moninpeli.

on pelattavissa :llä sekä kaikilla konsoleilla lukuunottamatta Nintendo Switchiä. Pelin moninpeliominaisuuksiin konsoleilla vaaditaan Gold tai tilaus. Eteneminen tulevien -testien välillä säilyy, mutta aiemmista kokeilujaksoista eteneminen ei siirry. Vielä ei ole varmaa siirtyykö betan etenemiset lopulliseen peliin.

Betassa ei ole myöskään tasorajaa ja pelattavana on Act I ja II. Hahmoluokista pelattavana on Barbarian, Amazon, Sorceress, Paladin sekä Druid. Lopullisesta pelistä tulee löytymään myös Assassin sekä Necromancer luokat.

Diablo II: Resurrected ilmestyy virallisesti syyskuun 23. päivä :lle sekä 4, PlayStation 5, One, ja S, että Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. SoulCalibur VI, Injustice 2 Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Injustice 2 Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi