Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät

Diablo II

Diablo -sarja teki näyttävän paluun kun sen neljäs osa paljastettiin aiemmin tässä kuussa. Hieman aiemmin kyseisestä pelistä liikkui huhuja, jotka paljastuivat todeksi. Samaan aikaan liikkui kuitenkin myös huhuja II -pelin uudelleenmasteroinnista ja tarkemmin sen julkaisusta samaisessa 2019 -tapahtumassa.

toisintoa ei kuitenkaan päästy näkemään kyseisessä tapahtumassa ja siihen saattaa olla pätevä syy. Pelin alkuperäiset kehittäjät kertoivat nimittäin kilpailevan pelisarjan Path of Exilen ExileCon -tapahtumassa vieraillessaan, että II toisinnon tekeminen ei olisi niin yksinkertaista.

Pelin alkuperäinen koodi ja suurin osa materiaalista on nimittäin kadonnut vioittuneiden varmuuskopioiden mukana. Tämä ei toki estä Blizzardia tekemästä peliä uudestaan täysin tyhjästä, mutta varmasti hankaloittaa kuitenkin asiaa.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee NetEase Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

NetEase investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

NetEase tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, Overwatch sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

IV on tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi