Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo II uudelleenmasterointia ei ehkä ole tulossa – kertoo kehittäjät

Diablo II

Diablo -sarja teki näyttävän paluun kun sen neljäs osa paljastettiin aiemmin tässä kuussa. Hieman aiemmin kyseisestä pelistä liikkui huhuja, jotka paljastuivat todeksi. Samaan aikaan liikkui kuitenkin myös huhuja -pelin uudelleenmasteroinnista ja tarkemmin sen julkaisusta samaisessa 2019 -tapahtumassa.

Diablo II toisintoa ei kuitenkaan päästy näkemään kyseisessä tapahtumassa ja siihen saattaa olla pätevä syy. Pelin alkuperäiset kehittäjät kertoivat nimittäin kilpailevan pelisarjan Path of Exilen ExileCon -tapahtumassa vieraillessaan, että Diablo II toisinnon tekeminen ei olisi niin yksinkertaista.

Pelin alkuperäinen koodi ja suurin osa materiaalista on nimittäin kadonnut vioittuneiden varmuuskopioiden mukana. Tämä ei toki estä Blizzardia tekemästä peliä uudestaan täysin tyhjästä, mutta varmasti hankaloittaa kuitenkin asiaa.

Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa

Xbox Showcase

julkisti Xbox Wiressa, että tämänvuotinen Xbox Games Showcase järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 20 (Suomen aikaa). Samaan tapaan kuin viime vuonna järjestetty Starfield Direct -jatkotapahtuma, nähdään tälläkin kertaa heti Showcasen perään erityinen syväsukellus rakastetun pelin uusimpaan päivitykseen. Koko nimeä ei ole vielä paljastettu tätä enempää, joten mystinen kaksoistapahtuma kantaa toistaiseksi nimeä Xbox Games Showcase ja [?????] .

Tämänkertainen Showcase esittelee ensimmäistä kertaa pelejä myös muilta pelistudioilta. Menossa mukana ovat , , , ja kolmannen osapuolen kumppanit.

Voit hypätä mukaan kesäkuun 9. päivän livestriimeihin useiden eri kanavien (Xboxin YouTube, Twitch ja Facebook) kautta yli 30 kielellä, joihin kuuluvat myös esimerkiksi USA:n viittomakieli ja englanninkielinen kuvailutulkkaus.

Ravut korvaavat hämähäkit – WoW filtteri auttaa pelokkaimpia Kommentit pois päältä artikkelissa Ravut korvaavat hämähäkit – WoW filtteri auttaa pelokkaimpia

The War Within, rapu

World of Warcraftin tulevassa laajennuksessa, The War Within, pelaajat matkaavat syvälle maan alle kohtaamaan pelottavan Nerubin imperiumin. Joillekin pelaajille todellinen vihollinen saattaakin kuitenkin olla runsas hämähäkkikanta.

Onneksi Blizzardilla on ratkaisu hämähäkkejä pelkääville seikkailijoille: upouusi hämähäkkikammo-suodatin! Tämän asetuksen käyttöönotto muuttaa yksinkertaisesti jokaisen pelin hämähäkin ystävälliseksi ravuksi, säilyttäen samalla niiden koon ja värin johdonmukaisuuden.

Tämä innovatiivinen toiminto syntyi aidoista pelaajien huolista. -johtaja Ion Hazzikostas myöntää Nerubin vihollisten ällöttävyyden, etenkin pelin parantuneen grafiikan myötä.

”Tiimissä oli ihmisiä, jotka olivat huolissaan siitä, kuinka epämiellyttävää on pelata, saati sitten työskennellä näiden olentojen kanssa”, hän kertoi hiljattaisessa haastattelussa.
World of Warcraftin tuleva lisäosa The War Within sisältää hämähäkkejä.

Apulaissuunnittelujohtaja Maria Hamilton valottaa yllättävän paljon työtä tämän näennäisen humoristisen suodattimen takana. ”Kokeilimme erilaisia ​​vaihtoehtoja”, hän selittää, ”kuten jalkojen irrottamista ruumiista, mutta lopulta ravut olivat selkeä voittaja. Kukaan ei tuntunut pelkäävän rapuja.”

Itse rapuratkaisu tuli esiin toisen pelin tutkimusprojektista, joka paljasti äyriäisiin liittyvän pienemmän pelkotekijän. ”Kokeilimme sitä päähänpistosta”, Hamilton myöntää, ”ja kaikki olivat ihan ok sen kanssa!”

Vaikka kuvittelisitkin automatisoidun järjestelmän hoitavan hämähäkin ravuksi muuntamisen, totuus on paljon sykähdyttävämpi. ”Meillä oli itse asiassa tehtävänsuunnittelija, joka kartoitti manuaalisesti jokaisen pelin hämähäkin löytääkseen sille sopivan rapuvastineen”, Hamilton paljastaa. ”Hän jopa huomioi värien johdonmukaisuuden!”

Joten älkööt pelätkö, hämähäkkejä pelkäävät! Tämän saavutuksen takana olevalla omistautuneella suunnittelijalla ”oli itse asiassa aivan loistavaa aikaa. Hän pitää hämähäkeistä”, Hamilton kertoo. Joten vaikka jotkut sankarit käyttävät viittaa, toiset viettävät lukemattomia tunteja varmistaakseen, että kaikki voivat nauttia jatko-osasta The War Within sekä Nerubin uhkan kukistamisesta – ravuiksi muutettuna tai muuten.

Lähde: PC Gamer