Diablo Immortal -mobiilipeli viivästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal -mobiilipeli viivästyy ensi vuoteen

Diablo Immortal

Hiljattain lakijupakkaan vajonnut Activision on viivästyttänyt Diablo Immortal -mobiilipelin julkaisua ensi vuoden puolelle.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo tänä vuonna, mutta suljetussa alpha-testauksessa ilmenneiden havaintojen perusteella peli vaatii vielä hiomista. Etenkin moninpeli ja yksinpelissä pelin loppuosuus vaatii vielä työtä.

aikoo tuoda myös peliin uutena ominaisuutena tuen erillisille ohjaimille. Kosketusnäytön ohjauksen ja ohjainten käytön yhteensopivuus aiheuttaa kuitenkin arveltua enemmän työtä.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2018 ja sai samalla pelisarjan vannoutuneet fanit raivon valtaan. Fanit odottivat kovasti jatkoa Diablo III -pelille, mutta mobiilipelin julkaisu oli monille pettymys.

ilmestyy alustavasti vuoden 2022 alkupuolella ja iOS -mobiililaitteille.

Kommentoi

Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli

Diablo II: Resurrected

Tänään vihdoin ilmestyvä ja kovasti odotettu II: Resurrected -uusinto on saanut kustomoidun X -konsolin Microsoftin ja Blizzardin toimesta.

Ainutlaatuinen jaetaan kilpailussa ja osallistua voi twiittaamalla oman arvokkaimman Diablo -aiheisen omistuksen. Ihmiset ovat osallistuneet mm. keräilyesineitä, pelin sisäisiä saavutuksia ja muita tavaroita.

II: Resurrected ilmestyy tänään syyskuun 23. päivä PC:lle sekä 4, PlayStation 5, One, X ja S, että Switch -konsoleille.

Kommentoi

Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa

Diablo II: Resurrected

Ensi viikolla ilmestyvästä ja kovasti odotetusta Diablo II: Resurrected -uusinnosta on saatu uusi elokuvamainen traileri, jonka voit katsoa alta.

Diablo II: Resurrected ilmestyy syyskuun 23. päivä PC:lle sekä 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ja S, että Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi