Diablo Immortal -mobiilipelin suljettu alphatestaus alkoi – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal -mobiilipelin suljettu alphatestaus alkoi – katso uusi esittelyvideo

Diablo Immortal

Tulevan Immortal -mobiilipelin suljettu alphatestaus on alkanut Australiassa ja samalla pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo kehittäjän kommenttien kera.

Alphatestauksen aikana pelin alkupään hahmonkehitystä ja pelin puolivälin järjestelmät joutuvat syyniin. Alphassa pelin kuudesta hahmosta vain neljä on käytössä: Barbarian, Monk, Demon Hunter ja Wizard. Lopullisesta versiosta tulee löytymään näiden lisäksi myös Crusader ja Necromancer.

Suljetussa alphassa taso tulee olemaan rajoitettu 45, mutta siitä löytyy III -pelin kaltainen Paragon -järjestelmä. Tämä tarkoittaa että pelaajat voivat jatkaa hahmon kehitystä vaikka tasoraja tuleekin vastaan.

Tarinaltaan peli tulee sijoittumaan ja III -pelien väliin. Se tulee olemaan myös ilmaiseksi ladattavissa, eikä se tule sisältämään mobiilipelejä kovasti riivaavia etenemistä estävää rahoitusjärjestelmää. Pelin perussisältö ja tulevaisuuden sisällöt tulevat olemaan pelaajalle täysin ilmaisia.

Pelaajat voivat ostaa erikseen Crestejä, joita voi käyttää helpottamaan tai vaikeuttamaan loputonta Elder Rifts -pelimuotoa. Myös aseiden ja tavaroiden ominaisuuksien muokkaaminen eli Reforging on maksullista. Pelistä tulee löytymään myös Battle Pass -kausipassi, joka tarjoaa kausittaisia tehtäviä ja palkintoja.

Peli lanseerattiin vuonna 2018 ja se sai pelisarjan vannoutuneet fanit raivon valtaan. Fanit odottivat kovasti jatkoa III -pelille, mutta mobiilipelin julkaisu oli monille pettymys.

Immortal -pelille ei vielä ole tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta peli on tulossa ja iOS -mobiililaitteille.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee NetEase Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

NetEase investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

NetEase tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo Immortal -peli keräsi yli 22 miljoonaa euroa kahdessa viikossa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal -peli keräsi yli 22 miljoonaa euroa kahdessa viikossa

Diablo: Immortal

Hiljattain ilmestynyt Immortal -mobiilipeli on onnistunut kerryttämään yli 22 miljoonan euron tuotot ainoastaan kahdessa viikossa.

Eniten pelin tuotoista tuli Yhdysvalloista, joka vastasi 43% kaikesta tuloista. Seuraavaksi eniten pelistä saatiin tuottoja Etelä-Koreassa, joka vastasi 26%. Tulot jakautuivat kutakin tasan ja iOS -alustojen välillä.

Ilmaiseksi ladattava peli rahastaa erilaisilla sisäisillä ostettavilla paketeilla, jotka sisältävät kosmeettisia kilkkeitä sekä Eternal Orbseja, jotka ovat pelin sisäistä erityistä valuuttaa.

Peliä ei julkaistu Belgiassa ja Hollannissa maiden tiukkojen uhkapelisäännösten vuoksi.

Immortal on saatavilla ja Android -laitteille sekä :lle.

Kommentoi