Diablo IV ja Overwatch 2 -pelien julkaisut myöhästyvät jälleen Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV ja Overwatch 2 -pelien julkaisut myöhästyvät jälleen

Diablo IV

on ilmoittanut siirtävänsä odotettujen ja 2 -pelien julkaisua pois ensi vuodelta. Yhtiö kuitenkin lupailee julkaisevansa paljon uutta ensi vuoden aikana.

Kehittäjä ilmoitti aiheestaan tulospuhelun aikana. Syynä viivästyksiin on muutokset kehityksen johtotehtävissä. Aiemmin tällä viikolla Jen Oneal kertoi jättävänsä yrityksen ja liittyvänsä Women in Games International organisaatioon.

Oneal aloitti Blizzardin johdossa elokuussa yhdessä Mike Ybarran kanssa ja korvasivat aiemman johtajan J. Allen Brackin. Brack jätti eroilmoituksensa pian sen jälkeen kun Kalifornian osavaltio veti oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä, syrjinnästä ja kostotoimista.

Kommentoi

Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli

Diablo II: Resurrected

Tänään vihdoin ilmestyvä ja kovasti odotettu Diablo II: Resurrected -uusinto on saanut kustomoidun X -konsolin Microsoftin ja Blizzardin toimesta.

Ainutlaatuinen konsoli jaetaan kilpailussa ja osallistua voi twiittaamalla oman arvokkaimman Diablo -aiheisen omistuksen. Ihmiset ovat osallistuneet mm. Diablo keräilyesineitä, pelin sisäisiä saavutuksia ja muita tavaroita.

Diablo II: Resurrected ilmestyy tänään syyskuun 23. päivä :lle sekä 4, PlayStation 5, Xbox One, ja S, että Switch -konsoleille.

Kommentoi

Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa

Diablo II: Resurrected

Ensi viikolla ilmestyvästä ja kovasti odotetusta II: Resurrected -uusinnosta on saatu uusi elokuvamainen traileri, jonka voit katsoa alta.

II: Resurrected ilmestyy syyskuun 23. päivä :lle sekä PlayStation 4, PlayStation 5, One, X ja S, että Switch -konsoleille.

Kommentoi