Diablo IV ja Overwatch 2 -pelien julkaisut myöhästyvät jälleen Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV ja Overwatch 2 -pelien julkaisut myöhästyvät jälleen

Diablo IV

on ilmoittanut siirtävänsä odotettujen ja -pelien julkaisua pois ensi vuodelta. Yhtiö kuitenkin lupailee julkaisevansa paljon uutta ensi vuoden aikana.

Kehittäjä ilmoitti aiheestaan tulospuhelun aikana. Syynä viivästyksiin on muutokset kehityksen johtotehtävissä. Aiemmin tällä viikolla Jen Oneal kertoi jättävänsä yrityksen ja liittyvänsä Women in Games International organisaatioon.

Oneal aloitti Blizzardin johdossa elokuussa yhdessä Mike Ybarran kanssa ja korvasivat aiemman johtajan J. Allen Brackin. Brack jätti eroilmoituksensa pian sen jälkeen kun Kalifornian osavaltio veti Activision Blizzard oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä, syrjinnästä ja kostotoimista.

Kommentoi

Diablo IV -pelistä saatiin upea näytelty julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelistä saatiin upea näytelty julkaisutraileri

Diablo IV

Kovasti odotetun uuden -pelin julkaisu lähestyy ja sen kunniaksi on julkaissut upean näytellyn trailerin.

Trailerin on ohjannut Nomadland -elokuvan ohjaaja ja Oscar-voittaja Chloé Zhao. Videolla tutustutaan pelin Sanctuary -maailmaan, jota riivaavat kauhua kylvävät hirviöt.

Diablo IV ilmestyy :lle sekä , , ja S sekä -konsoleille 6. kesäkuuta. Peli tukee alustojen välistä pelaamista ja etenemistä. Mukana on myös paikallinen moninpeli.

Kommentoi

Diablo IV hahmonluonti esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV hahmonluonti esittelyssä

Diablo IV

Mukauttaminen on :n kulmakivi. Hahmosi ulkonäöstä, taidoistaan, varusteistaan ja ratsuistaan Diablo IV antaa pelaajille valtaa, jota Diablo-peli ei ole koskaan aiemmin tarjonnut. Päätös siitä, millaista vaeltajaa haluat pelata Sanctuary:n maailmassa, alkaa luokanvalintaruudulla ja seuraa sinua loppupeliin asti. Sinä pelaajana päätät, miten hahmosi kasvaa ja kehittyy. Katso uusin Inside the Game -kehittäjävideo pelaajan valinnoista alla:

Inside the Game -videosarjassa Diablo IV:n käydään läpi pelin osia kehittäjien kanssa. Sarjan kolmas video on Your Class Your Way, jossa käsitellään miten pelaajan valinnanmahdollisuudet vaikuttavat hahmon luomiseen, hahmon rakentamiseen, varusteisiin ja jopa siihen, miten päätät navigoida Diablo IV:n epälineaarisessa tarinassa.

Seuraa Diablo-sarjan toimitusjohtaja Rod Fergussonia, johtavaa luokkasuunnittelijaa Adam Jacksonia, johtavaa pelituottajaa Melissa Corningia ja pelin ohjaajaa Joe Shelyä, kun he selittävät, miten päätöksesi määrittelevät pelikokemuksesi. Tarkemmin tietoa videolle esitellyistä asioista voit lukea Codeksista, jossa on ilmoitettu muun muassa :n laitteistovaatimukset. Peli julkaistaan 6. kesäkuuta 2023.

Jos Diablo jäi vielä kutkuttamaan, niin katso samalla alta huhtikuun kehittäjien lähetys (varsinainen lähetys alkaa videon kohdassa 23:50):

Kommentoi