Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV oli kesäkuun myydyin videopeli – ja on nyt koko vuoden kolmanneksi myydyin peli

Diablo IV

oli kesäkuun myydyin peli, ja se ohitti muun muassa Final Fantasy XVI:n ja Street Fighter 6 myynnin mennen tullen. Siitä huolimatta, että Diablo IV julkaistiin 6. kesäkuuta, on se Circanan vuoden myydyimpien videopelien listalla sijalla 3. Näin se ohittaakin useita muita nimikkeitä, jotka ovat olleet ulkona jo kuukausia, esimerkkeinä Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022), Star Wars: Jedi Survivor ja FIFA 23.


Diablo IV:n 3. sijaa edeltäviin videopeleihin kuuluvat ensimmäisellä sijalla oleva Hogwarts Legacy ja toisella sijalla oleva The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Diablo IV:n kehittäjä Blizzard ja Activision Blizzardin osasto kokivat ennätyksellisen kasvun myynnissä viimeisellä neljänneksellä videopelin kesäkuun julkaisun jälkeen – mikä nosti liikevaihtoa 160% viime vuodesta hieman yli miljardiin dollariin.

Diablo IV:tä myytiin viiden päivän sisällä 666 miljoonan dollarin edestä, mikä teki siitä Blizzardin nopeimman myydyn videopelin. Pelin myynnissä oli kuitenkin etumatkana oletettavasti miljoonien käyttäjien osallistuminen pelin Early Access kontenttiin, joka tuli neljä päivää ennen julkaisupäivää.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista videopelisarjoista, jonka ensimmäinen osa julkistiin vuonna 1996. Toimintaroolipeli sisältää keskiaikaisen, okkulttisen taiteen tyylin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia hirviöitä ja demoneita vastaan.

Diablo IV on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan

Diablo IV

Blizzard Entertainment on tehnyt toimintaroolipeli-pelinsä Diablo 4 ilmaiseksi pelattavaksi Steamin kautta viikon ajan.

Steamin käyttäjät voivat ladata pelin ja kokeilla sitä aina 28. marraskuuta saakka. Diablo 4 julkaistiin ensin kesäkuussa PC:lle Blizzardin omalla Battle.net-alustalla, missä se edelleen on maksullinen peli. Peli on myös saatavilla PlayStationilla ja Xboxilla.

Ilmaisen pelijakson aikana käyttäjät voivat pelata Diablo 4:ää tasolle 20 asti, mikä vastaa noin kahdeksan tunnin pelaamista. Blizzard toivonee, että ne, jotka saavuttavat tämän tason, houkutellaan ostamaan peli Steam Autumn Sale -tarjouksessa, joka päättyy myös 28. marraskuuta ja tarjoaa pelin 40 prosentin alennuksella.

Diablo IV sai nyt jo melkoisen tunnustuksen – peliä pelattu yhteensä jo 10 000 vuoden ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV sai nyt jo melkoisen tunnustuksen – peliä pelattu yhteensä jo 10 000 vuoden ajan

Diablo IV

Diablo 4 on virallisesti Blizzardin kaikkien aikojen nopeimmin myyvä peli eikä sekään vielä riitä, sillä sitä on pelattu jo kauemmin kuin koko ihmiskunta on ollut olemassakaan.

Tämä välitön menestys Diablo 4:lle on äärimmäisen merkittävä Blizzardille, sillä peliä on ilmeisesti pelattu 93 miljoonaa tuntia neljän päivän aikana ennakkopääsyn aikana kaikkien pelaajien kesken, eli kaiken kaikkiaan uskomattomat 10 000 vuotta.

Onnea Blizzardille uskomattomasta menestyksestä!