Diablo IV sai nyt jo melkoisen tunnustuksen – peliä pelattu yhteensä jo 10 000 vuoden ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV sai nyt jo melkoisen tunnustuksen – peliä pelattu yhteensä jo 10 000 vuoden ajan

Diablo IV

Diablo 4 on virallisesti Blizzardin kaikkien aikojen nopeimmin myyvä peli eikä sekään vielä riitä, sillä sitä on pelattu jo kauemmin kuin koko ihmiskunta on ollut olemassakaan.

Tämä välitön menestys Diablo 4:lle on äärimmäisen merkittävä Blizzardille, sillä peliä on ilmeisesti pelattu 93 miljoonaa tuntia neljän päivän aikana ennakkopääsyn aikana kaikkien pelaajien kesken, eli kaiken kaikkiaan uskomattomat 10 000 vuotta.

Onnea Blizzardille uskomattomasta menestyksestä!

”H*lvetin halpaa lystiä!”- Diablo-kokoelma saatavilla nyt varsin edukkaaseen hintaan Kommentit pois päältä artikkelissa ”H*lvetin halpaa lystiä!”- Diablo-kokoelma saatavilla nyt varsin edukkaaseen hintaan

Diablo IV

Haluatko päästä kokemaan Diablo-pelisarjan koukuttavaa paahdetta puoli-ilmaiseksi? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä Battle.netissä on tarjolla huikea diili Diablo-kokoelmasta.

Setin tarjoushinta on 49,99e (Normaalihinta: 99,99e) ja se on voimassa 08/04/2024 asti. Diablo Collection -tarjouksessa saat uskomattoman määrän pelisisältöä vain puoleen hintaan. Tarjous sisältää:

  • (Normaalisti 69,99e)
  • (Normaalisti 19,99e)
  • Diablo III: Reaper of Souls -laajennus (Normaalisti 19,99e)
  • Diablo III: Rise of the Necromancer -paketti (Normaalisti 14,99e)
  • Diablo II: Resurrected (Normaalisti 39,99e)
  • Lisäksi mukana Hatred's Grasp -siivet Diablo III:lle, Inarius-siivet ja Inarius Murloc -lemmikki Diablo III:lle, Mephisto -lemmikki Diablo III:lle sekä Amalgam of Rage -ratsu World of Warcraftiin.

Älä jää paitsi tästä tarjouksesta, vaan hyödynnä se ja lähde mukaan Diablo-maailmaan, se nimittäin kannattaa! Lisätietoja Battle.net Diablo IV

Helvetti on irti Game Passissa! Diablo IV on viimein saapunut palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Helvetti on irti Game Passissa! Diablo IV on viimein saapunut palveluun

Diablo IV

saa ensimmäisen Activision Blizzard -pelinsä :n tänään torstaina 28. maaliskuuta. Peli tulee saataville Game Pass Ultimatelle, PC Game Passille sekä Game Pass for Console -jäsenille Xboxilla ja PC:llä.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista videopelisarjoista, jonka ensimmäinen osa julkistiin vuonna 1996. Toimintaroolipeli sisältää keskiaikaisen, okkulttisen taiteen tyylin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia hirviöitä ja demoneita vastaan.

Kauan odotettu pelisarjan neljäs osa niitti komeaa tulosta sen julkaisuvuonnaan ollen yhtiön nopeiten kaupaksi käynyt videopeli koskaan.