Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille

Diablo

Activision Blizzardin suursuositut pelisarjat ja muuntuvat sarjoiksi -palveluun. Näistä Diablo sarja tulee olemaan animetyylinen ja Overwatch puolestaan animaatiosarja.

Asian paljasti Activision Blizzardin toimitusjohtaja Nick van Dyk LinkedIn -tilillään.

Netflixillä pyörivä Academy on parhaillaan kolmannella kaudellaan. Sarja perustuu Activision Skylanders -peliin.

Tarkempaa tietoa milloin sarjat ilmestyvät ei ole vielä tiedossa, mutta ainakin Diablo -sarja on jo tuotannossa.

Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä

Legendaarisen -pelisarjan luoja on kehittämässä uutta roolipeliä.

Vielä nimeämätön peli ammentaa inspiraatiota -klassikoista, -sarjasta sekä -pelistä. -studion verkkosivuilla peliä kuvaillaan ”klassiseksi Zeldaksi yhdistettynä Diabloon ja Thimbleweed Parkiin”.

Peli on ollut kehitystyössä vuoden alusta lähtien, ja Gilbert on pitänyt faneja ajan tasalla Mastodon-tilillään. Julkaisu on suunniteltu vuoden 2024 lopulle, mutta peliäkehityksen todellisuuden vuoksi myöhästyminen ensi vuoden puolelle on myös mahdollista.

Tuoreimpana uutisena on kerrottu, että (, , , Objects in Space) on liittynyt tiimiin quest-designeriksi.

”Tämä nostaa mahdollisuuteni saada peli valmiiksi ennen kuin kyllästyyn ja masennun 37 prosentilla”, Gilbert vitsailee.

Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 2
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 3
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 4
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 5

Netflix saa pian listoilleen tämän hetken suosituimmat anime-sarjat Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix saa pian listoilleen tämän hetken suosituimmat anime-sarjat

Netflixiin ilmestyy tulevien kuukausien aikana valtava määrä animea, mukaan lukien hittisarja . Sarjan ensimmäinen kausi saapuu suoratoistopalveluun ennen vuoden 2024 loppua. Kyseinen on voittanut ennätysmäärän palkintoja Anime Awards -tapahtumassa saatuaan uskomattomat 34 miljoonaa yleisöääntä, ja sarjan julkaiseminen Netflixiin tulee varmasti keräämään sarjalle vielä laajemman fanikunnan. Emme siis ihmettele, vaikka se nousisi Netflixin Top 10 -listalle debyyttiviikollaan.

Jujutsu Kaisen on anime-sovitus mangasta, jonka on kirjoittanut ja kuvittanut Gege Akutami. Sarjan tapahtumat sijoittuvat maailmaan, jossa ”Kirottu Energia” virtaa kaikkien elävien olentojen kehoissa, mikä johtaa Kirottujen, ihmisiä vahingoittavien hirviöiden, syntymiseen. Ihmiset, jotka voivat hallita tätä energiaa, tunnetaan ”Jujutsu-velhoina”.

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Jujutsu Kaisen kertoo Yuji Itadori nimisestä henkilöstä, joka nielee kirouksen sormen ja joutuu Ryomen Sukunan, kirousten kuninkaan, isännäksi. Tämä saa Jujutsu-velhot, kiroja hallitsevien selviytyjien järjestön tuomitsemaan Yuijin kuolemaan. Mutta Satoru Gojo, kaikkien aikojen vahvin velho, puuttuu peliin ja tarjoaa Yuijille mahdollisuuden harjoitteluun.

Anime-sarja on -studion tuottamaa ja sisältää tähän mennessä kaksi kautta ja elokuvan. Siihen perustuva on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä sarjakuvista.

Jujutsu Kaisen on jopa päässyt osaksi valtavirtaista popkulttuuria, kun julkkikset kuten ja ovat pukeutuneet Gojon hahmoksi. Sarjan lisensioiminen on varmasti suuri voitto Netflixille, joka jatkaa anime-tarjontansa parantamista ja kasvattamista.

Jujutsu Kaisen lisäksi myös huippusuosittu on yksi uusista Netflixin animesarjatulokkaista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Myös -elokuva tullaan näkemään kyseisessä suoratoistopalvelussa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin täältä.