Diablon kaltainen Darksiders Genesis ilmestyy helmikuussa konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Diablon kaltainen Darksiders Genesis ilmestyy helmikuussa konsoleille

Darksiders Genesis

Darksiders -pelisarjan uusi spin-off ilmestyy helmikuun 14. päivä 2020 ja Playstation 4 -konsoleille. PC ja Google Stadia -pelipalvelulla peliä pääsee pelaamaan jo joulukuun 4. päivä. Switch -konsolin julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Pelin kuvakulma poikkeaa sarjan aiemmista peleistä ja on ylälulmasta kuvattu Diablon tapaan. Aiemmissa peleissä kuvakulma on ollut kolmannesta persoonasta. Pelin uudella trailerilla nähdään pelin päähahmo, ilmestyskirjan ratsastaja Strife. Mukana on myös tietenki hervoton määrä loottia. Taistelun lisäksi peli sisältää tutkiskelua, pulmanratkontaa ja eeppisiä loppuvastustajia.

Darksiders Genesis muistuttaa Diablo ja Torchlight pelejä.
muistuttaa Diablo ja Torchlight pelejä.

Ensimmäinen Darksiders -peli ilmestyi vuonna 2010 ja sen jatko-osa vuonna 2012. Viimeisin ilmestyi vuonna 2018.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi