Diablon kaltainen Darksiders Genesis ilmestyy helmikuussa konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Diablon kaltainen Darksiders Genesis ilmestyy helmikuussa konsoleille

Darksiders Genesis

Darksiders -pelisarjan uusi spin-off Darksiders ilmestyy helmikuun 14. päivä 2020 ja 4 -konsoleille. PC ja Stadia -pelipalvelulla peliä pääsee pelaamaan jo joulukuun 4. päivä. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Pelin kuvakulma poikkeaa sarjan aiemmista peleistä ja on ylälulmasta kuvattu Diablon tapaan. Aiemmissa peleissä kuvakulma on ollut kolmannesta persoonasta. Pelin uudella trailerilla nähdään pelin päähahmo, ilmestyskirjan ratsastaja Strife. Mukana on myös tietenki hervoton määrä loottia. Taistelun lisäksi peli sisältää tutkiskelua, pulmanratkontaa ja eeppisiä loppuvastustajia.

Darksiders Genesis muistuttaa Diablo ja Torchlight pelejä.
Darksiders muistuttaa ja Torchlight pelejä.

Ensimmäinen Darksiders -peli ilmestyi vuonna 2010 ja sen jatko-osa Darksiders II vuonna 2012. Viimeisin Darksiders III ilmestyi vuonna 2018.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä /S-, One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi