Digikiekkoilijat säntäävät tänään torille – odotettu NHL 24 -peli on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Digikiekkoilijat säntäävät tänään torille – odotettu NHL 24 -peli on nyt julkaistu

NHL 24

Tänään, rakkaat lukijamme, kiekkotasavaltamme on voimissaan! NHL-fanit ja digitaaliset kiekkoilijat saavat aihetta lähteä sille ”kuuluisalle torille”, erästä kotimaista selostajaamme lainaten. Odotettu on virallisesti saapunut , , ja S sekä -konsoleille.

Peliä esitellään tuoreessa, syväluotaavassa esittelyvideossa, joka antaa pelaajille mahdollisuuden tutustua upouusiin ominaisuuksiin ja pelin kehittyneeseen pelimekaniikkaan.

Tämän vuoden kansikuvapelaaja, Colorado Avalanchen dynaaminen puolustaja Cale Makar, loistaa jäällä ja nyt myös pelipakkauksen kannessa. Makar on nopeasti noussut yhdeksi NHL:n huippupelaajista, ja hänen esiintymisensä NHL 24:ssa kertoo hänen merkittävästä asemastaan nykypäivän jääkiekossa.

Uusi, varsin kiinnostava lisäys, Exhaust Engine -järjestelmä, on varmasti kiinnittänyt monen pelaajan huomion. Tämä uusi ominaisuus lisää realismia peliin uudella ja innovatiivisella tavalla. Maalivahdit kokevat nyt fyysisen väsymyksen pelin kuluessa, sillä jokainen kontakti ja laukaus vaikuttaa nyt heihin. Tämä mekaniikka tekee pelistä entistä enemmän strategiapohjaista, sillä pelaajien täytyy miettiä, kuinka he laukovat ja milloin ottavat kontaktia vaikkapa vastustajan maalivahtiin.

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.

The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin

Lähes puolet CD Projekt Redin henkilöstöstä työskentelee nyt Witcher 4:n parissa, koodinimeltään Polaris, Cyberpunk 2077 -laajennuksen Phantom Liberty julkaisun jälkeen.

Vahvistus saapui CD Projekt Redin viimeisimmässä tulostiedotteessa, joka osoitti lähes 330 kehittäjän eli juuri alle 50% sen kehitystiimistä työskentelevän odotetun jatko-osan parissa lokakuun 31. päivään 2023 mennessä. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vahvisti myös, että yhtiö odottaa yli 400 kehittäjän työskentelevän Polaris-projektissa vuoden 2024 puoliväliin mennessä.

Edellinen sarjan peli, ilmestyi uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla vuonna 2022.