Digimon Survive -roolipeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Digimon Survive -roolipeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille

Digimon Survive

Uusi Digimon -aiheinen visuaalista novellia ja taktista roolipeliä yhdistelevä on ilmestynyt :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Peli yhdistelee Digimon -universumista tuttuja ja uniikkeja hahmoja, jännitystä sekä mahdollisesti synkkiä valintoja.

Pelissä pelaajat päätyvät mysteeriseen maailmaan, joka on täynnä vaarallisia hirviöitä ja kohtalokkaita taisteluita. Pelaajat omaksuvat Takuma Momozukan roolin ja pääsevät tekemään tuttavuutta NPC-hahmojen kanssa sekä kehittämään Digimonejaan.

on saatavilla :lle sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

THQ Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi