Digitaalisten lautapelien ystäville pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Digitaalisten lautapelien ystäville pelattavaa pikkurahalla

Uusi Humble Bundlen Digital Tabletop -kokoelma tarjoaa nipullisen digitaalisia lautapelejä pikkurahalla. Mukana on mm. suositun junaratalautapeli Ticket To Riden ja mobiiliversio, Mysterium, sekä Talisman.

Tässä vielä tarkemmin eroteltuna mitkä pelit on tarjolla:

  • Hieman alle eurolla saat pelit: Ticket to Ride - ja Android versiot, Sentinels of the Multiverse, Mysterium: A Psychic Clue Game -Steam ja Android versiot .
  • Noin 5:llä eurolla saat edeltämainittujen pelien lisäksi myös: Pathfinder Adventures, Carcassonne – Tiles & Tactics, Sentinels of the Multiverse – Shattered Timelines, Talisman: Digital Edition, Talisman – The Highland Expansion, Talisman – The Dungeon Expansion ja Talisman -pelit.
  • Noin 9:llä eurolla saat myös Armello -pelin.

Tutustu pakettiin tarkemmin täältä.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu VR-rytmipeli Beat Saber täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

Beat Saber on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi